2777
2789
من مانتویی بودم و الان چادری خودم از قبل علاقع داشتم ولی عملی نمیکردم مسوقم عشقم بود الان چادری و ...

ب جز علاقه چ چیزی باعث شد ک چادری بشی؟با مانتو هم میشه حجاب داشت و هم اعتقادات و ایمانتو تقویت کنی دلیلش رو میگی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب جز علاقه چ چیزی باعث شد ک چادری بشی؟با مانتو هم میشه حجاب داشت و هم اعتقادات و ایمانتو تقویت کنی د ...

ارا با مانتو هم میشه اما چادر کاملش میکنه 

یکی از دلیلایی ک باعث شد علاقه داشته باشم:

امنیت بود  هیچ پسری حق اینو ب خودش نمیداد ک حتی نگاهم کنه چ برسع تیک بندازه یا بخواد دست درازی کنی

این حس امنیتو خیلی دوس دارم

و یکی دیگ اینک چرا بدنی ک فقط شوهرم باید ببینه و دید بزنه کل پسرا ببینن و لذت  ببرن مگ من عمومیم؟!!

و دلیل اینک گفتم من علاقه داشتم ب چادر ولی سمتش نمیرفتم ب خاطر این بود ک

فک میکردم با چادر نمیشع شیک بود و مدام ی چیز سیاه روی لباسای رنگی و خوشگلمو میپوشونه ولی یکم با تیپ زدن چادری ها اشنا شدم و نظرم عوض شد و به این معتقد شدم ک با چادرم میشع شیک بود و چیزای خوشگل و رنگارنگ پوشید

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^

من یک سال کمتر چادر سر کردم ،بعدش دوباره مانتویی شدم 

دوست نداشتم ،احساس خفگی بهم میداد ،احساس شلختگی هم داشتم و از ظاهرمم خوشم نمیوند بدتر از همه سن منو خیلی میبرد بالا 

در واقع چادری هستی ولی دوس داری چادر رو بذاری کنار و مانتوهای حجابی بپوشی؟

آره مانتوهای حجاب رو بیشتر دوست دارم چون من ساق دست نمی ذارم همش مچ دستام حتی بالاتر معلوم میشه یا روسری رو بهتر میشه سر کرد ،چادرم جلو بستس و راسته زیاد با مانتو فرقی نداره