2777
2789

من مانتویی بودم و الان چادری

خودم از قبل علاقع داشتم ولی عملی نمیکردم

مسوقم عشقم بود

الان چادری و محجبه شدم و اعتقاداتم قوی شده 

خدارو هرار بار شاکرم 

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی از دوستام سالها چادری بود از بس زخم زبون شنید از فامیل که چرا چادر ی هستی و هی مسخره ش کردن چ ...

کسی ک با دل و جون پذیرفته باشش هیچ وقت کنارش نمیزارا

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^

مانتویی بودم...چادری شدم....یه بار یکی بهم گف چقد اندامت خوبه..خوش به حال اونی که باهات ازدواج میکنه...منم به فکر افتادم چرا باید اندام خوبمو این مردای دوهزاری تو خیابون ببینن..و لذت ببرن....فقط میخام شوهرم ببینه...چادر پوشیدم...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

من مانتویی بودم بعد یه سالی چادری شدم دوباره مانتویی شدم

چادر سختمه نمیتونم جمع و جورش کنم شوهرم میگفت چادر بذار خودش خرید یه چادری هم که همش سر میخورد حتی با کش یکی دو ماه قبل عروسی سر کردم بعد که حامله شدم دیگه حالمم خوب نبود گذاشتمش کنار بعدم که بچه به دنیا اومد باز میگفت سر کن تو محرم یکی دو بار سر کردم گفتم من نمیدونم چادرو جمع کنم بچه رو بگیرم کیفمو بگیرم اعصابم داغون میشد دیگه سر نکردم 

حالا بعد عقد ما خواهرا و مادرش اینا چادری بودن چادراشونو کنار گذاشتن من چادری شدم 

من خیلی سختمه هی بخوام یه چیزو جمع و جور کنم نگه دارم حتی خیلی وقتا بیرون میرم کیفم برنمیدارم 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند