2777
2789
ممون لطف داری... اخه اول باید چرخ خوب داشته باشم که کسی هم کارو پسندید سفارش داد چرخ داشته باشم چرخم ...

فدات شم عزیزم ب هر حال اگ ی روزم خاستی اینکارو کنی روم حساب کن♥️

خب قانعش کن بگو میخام تو خونه کار کنم واسش دلیل بیار الان همه کسایی ک تو خونه کار میکنن از طریق اینس ...

میگه نمیخواد کار کنی من مول بهت میدم ولی وقتی حقوق میگیره میگم بهم پول بده میگه دادم گوشتو مرغو غیره خوردی پوله دیگه میزنه زیرش نمیده خودم چندر غاز پس انداز میکنم میگه دزد .. تایپیک قبلیمو لطفا بخون ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات شم عزیزم ب هر حال اگ ی روزم خاستی اینکارو کنی روم حساب کن♥️

فرت شم عزیزم انشاءالله خدا همیشه حامیت باشه .. با یه جمله کلی دلگرمم کردی انشاءالله خدا خودش همیشه دلگرمت کنه

خب تو چرا کوتاه میای؟اگ اینستا بده واسه اونم بده  این گوشی توعه اگ خیلی نگران بچس ی تبلت یا گو ...

اینقدر تو زندکیم خریت کردم کوتاه اومدم این کوتاه اومدن در مقابلش هیچه خودم کردم که لعنت بر خودم باد خواستم زندگیمو حفظ کنمو بسازم ولی نمیدونستم که با حفظ کردن این زندگی و ساختن این زندگی دارم خودمو دفن میکنم الان دیگه بخاطر بچه هام مجبورم ادامه بدم کاش خدا خودش نجاتم بده افسرده شدم حالم بده  لطفا تایپیک قبلمو اگه برات زحمتی نیس بخون ممنون

اینقدر تو زندکیم خریت کردم کوتاه اومدم این کوتاه اومدن در مقابلش هیچه خودم کردم که لعنت بر خودم باد ...

خوندم عزیزم

و خیلیم ناراحت شدم

تا الان هر کاری کردی مهم نیست دیگ غصشو نخور

خیلیا نوشتن خب چرا پنهان کردی

خب اگ پنهان نمیکردی ک ازت میگرفت

همچین مردی حقشه

ب بهونه خرج بچه ها ازش پول بگیر ی چیزی میخان بیشتر از قیمتش بگو یا خرج خونه بشین حرف بزن باهاش بگو قرار نیست خرج خونرو بزنی ب پای خرجای من  خرج خونه ماله کله خانوادس ن زن