2777
2789

سلام من الان نزدیک دو ساله برای بارداری اقدام کردم با وجود تنبلی تخمدان 

با کلومیفن کیست زد

با لتروزول تپش قلب شدید تا ۵ روز داشتم 

این ماه هم  لتروزول خوردم پنج روز هم  سه تا امپول عضله شکم زدم و روز ۱۰ پریودم گفتن دو تا فولیکول ۱۶ و ۱۷ دارم و روز ۱۳ پریودمhcgزدم ۱۲ روز از hcg میگذره و بازم جواب منفیه😭اصلا کسی هست با این وضعیت باردار شده باشه ..دیگه خسته شدم روح و روانم بهم ریخته 

بعضیا میگند برمiuiبعضی هم میگند بی فایدست لطفا اگر کسی این شرایطو داشته ممنون میشم بگید چکار کردین

در انتظار نی نی  خدایا به هم منتظرا یه نینی ناز و خوشگل و سلامت بده 🙏به منم یه نینی ناز و خوشگل و سالم بده❤الهی آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من با hcg,و لترزول متفورمین باردار شدم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
عزیزم من با لترزول و امپول باردار شدم یه دونه فولیکول ۱۷داشتم فقط 

واقعا یعنی امیدی هست با این راه

در انتظار نی نی  خدایا به هم منتظرا یه نینی ناز و خوشگل و سلامت بده 🙏به منم یه نینی ناز و خوشگل و سالم بده❤الهی آمین
من هفته اینده قراره بزنم من فولیکولام رو ۶و۸ بوده الان لتروزل میخورم دعا کنید منم زود باردار بشم

انشالله جواب شما هم مثبت بشه منو همسرم دیگه سنمون هم رفته بالا ...برای ازدواج هزار تا دردسر کشیدم حالا واسه بچه خدا هم با من بازیش گرفته

انشالله جواب شما هم مثبت بشه منو همسرم دیگه سنمون هم رفته بالا ...برای ازدواج هزار تا دردسر کشیدم حا ...

عزیزم انشالله شما هم باردار میشید به حق همین روز

من ماه اولیه که میخام اقدام کنم دکتر گفته ذخیره تخمدانت خیلی پایینه

انشالله هرچی به صلاحه اتفاق بیوفته

عزیزم من با لترزول و امپول باردار شدم یه دونه فولیکول ۱۷داشتم فقط 

خدا را شکررررر من ۴ تا بوده دو تا ۱۴ ...سمت چپ

دو تا ۱۶ و ۱۷ سمت راست 

ولی جواب بیبی همش منفی😭

عزیزم انشالله شما هم باردار میشید به حق همین روز من ماه اولیه که میخام اقدام کنم دکتر گفته ذخیره تخ ...

انشالله من تا حالا دوبار دکتر عوض کردم ولی هم تودم هم همسرم از لحاظ روحی دیگا خسته شدیم یبار من میگم اصلا بچه نمیخام یبار اون میگه..ولی جفتمونم عاشق بچه