2777
2789
عنوان

Hpv 45,73,16

2283 بازدید | 5 پست

سلام دوستان منم دوماهی هست که متوجه شدم این بیماری دارم خودم نوع ۴۵ و ۷۳ دارم  که های ریسک هستن شوهرم هم ۱۶ داره هر دومون هم دارای زگیل هایی روی نواحی تناسلی داریم  البته برام عجیبه که از شوهرم نوع ۱۶ رو بعد از گذشت یکسال از ازدواجمون هنوز نگرفتم ولی خب ۹۹ درصد مواقع ما از ک ا ن د و م استفاده میکردیم شاید هم گرفتم ازش ولی دوران نهفتگیشه و تو آزمایش خودشو  نشون نداده  حالا چند ماه دیگه دوباره میرم تست میدم که مطمئن تر بشم من و همسرم شروع کردیم به خوردن پاورفیت و اورامین اف که شامل رویال ژلی و جنسینگ هست البته شربت ایمونس هم روزی یه قاشق میخورم و برای تصفیه خونم هم آب لیمو ترش و انار و این چیزا رو میخورم عفونت هم داشتم که با پماد و قرص مترونیدازول خوب شدم کمی ،چون عفونت یا تب خال تناسلی باعث پایداری این بیماری میشه دمنوش  آویشن و پونه کوهی و گزنه هم هفته ای دو یا سه بار دم میکنم میخورم حالا هم شروع کردم به واکسن زدن خدا واقعا مزد کسایی که این ویروس رو میسازن و میندازن به جون مردم رو بده دوستان ممنون میشم اگر تجربه ای واسه دفع این بیماری دارید به اشتراک بذارید یا اگه طب سنتی  نتیجه گرفتید به ماهم بگید با سپاس

سلام عزیزم وقتتون بخیر

توی کامنتاتون در مورد عرق رازیانه گفته بودید که افزایش سایز داشتید

میشه لطف کنید راهنمایی کنید عرق رازیانه رو چه طوری مصرف کردید؟

خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید

من هر روشی رو بگید امتحان کردم اما هیچ نتیجه ای نداشت

شما چند مدت استفاده کردید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفع کردین؟؟

اره من دفع کردم پارسال تست دادم منفی شد بهداشت رو رعایت کردم و  تغذیه مناسب و خواب به موقع و به نظرم قرص ویتامین سی از همه قرصا موثر تره یک یا دو روز در میون یه دونه میخوردم