2777
2789
عنوان

ماجرای همکار خانم و آقای متاهل رو براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3573 بازدید | 179 پست

البته خیلی احتمالش زیاده باهم باشن اینطور که شما تعریف کردین، وگرنه هیچ دلیلی برای اینهمه صمیمیت برای دو فرد متاهل نیست، من خودم همکار آقا دارم تازه اون مجرده ، من خودم متاهلم، خیلی از کارامونم باهم باید انجام بدیم اما اصلا صمیمیتی بینمون نیست چون من از روز اول حد و حدودو مشخص کردم. البته احترام بینمون هست. به هر حال این چیزایی که میگین اصلا عادی نیست نه تو ایران و نه تو هیچ کشوری. کار، کار هست و همکار، همکار نه بیشتر. اونا احتمالا الان یه هیجانایی دارن دراین مورد.

اه چقدر آشغال هستن.. متاهلا دیگه دست مجردا رو از پشت بستن ... ببخشید دیگه باید چیکار کنن شما مدرک دس ...

😞😞😞 واقعا موندم؛ 

در بینج کیسه عشقت نیم دونه ای بیش نیستم بی وفا مرا شل نپج

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توی اتاق ها دوربین بزارید نه فقط تو اتاق اونا تو اتاق همه و به همه بگید دوربین نصب شده 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
ما قضاوت نمی‌کنیم شاید درشرایط اونها با اخلاق وخصوصیات وتربیت اونها بهتر یا بدتر رفتار میکردیم 

بله حق دارین؛ باید تو شرایط بود

یه روز که درو بستن  یهویی بی هوا درو باز کنید برید تو ..تا سکته کننن

با دوربین و شاهد  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

من بودم تا وقتی که کار انجام میشد و چیزی نمیدیدم و مدرکی نداشتم ، کاری نمیکردم .

فقط قانون شرکتم این بود: درب اتاق باید باز باشه .پرده ها کشیده باشه (تو شرکت ما هم قانونه با اینکه دوربین داره)

میتونین دوربین هم نصب کنین حتی ...

ولی اینکه بقیه میان حرف میزنن ؛ باهاشون برخورد جدی کنین .بگین شماها تو کار خودتون تمرکز کنید .نذارید بقیه در این موارد نظر بدن و زوم بشن .چون خانم یا آقایی که میاد زوم میشه ، خیلی فضوله و به کارش هم تمرکز نداره و دنبال حاشیه س !

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اول که ممکنه چیزی نباشه دوم ممکنه سر ی سوءتفاهم دوتا طلاق پیش بیاد مدیریت با ایشون هست همون طوریکه ...

اینم هست, جدا از طلاق میترسم درگیر مسایل ناموسی بشم که تهمت ناروا زدی...

نمیشه زنه رو جا به جا کنید بره بخش دیگه؟

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

چه قد ندید بدید هستن همکاراتون 

کاری نمی کنن که 

حتما باید همه اخم و تخم کنن که بگید خوبن سنگینن 😐

با آدم بی ادب دهن به دهن نمی زارم. ترجیح میدم نی نی یارو تگ می کنم اون ادبشون کنه😺

خوبه دیگه میان سر کار ..لاساشون میزنن.. حقوقم میگیرن 

من همیشه میگم جنس مرد یجوریه که عقلش به چشمش هست و زود وا میده... اما زن چرا.. زن شرم و حیا داره ..باهوشه... وجدانن ما همه زنه متاهل هستیم ...خدایی میایم با همکار مرد توی اتاق در بسته غذا بخوریم؟ 

خانومع خیلی ببخشید بی حیا و نانجیب هست 

بببینید در واقع تمام مطالب که خدمتتون عرض کردم همش بر اساس حدس و گمانه  ممکنه اصلا چیزی نبا ...

خب پس چندان بر اساس حرفای اینجا هم عمل نکنید

اینجا بعضیا یه دفعه فوران احساس و تنفر دارن یه چیزی میگن که توی قضاوت شما تاثیر میگذاره.