۱۳۷۵۱۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 272 عنوان نگاه کردن شوهر به فیلم های مبتذل 1725 بازدید | 64 پست امشب ما با هم قهر بودیم من تو اتاق خوابیدم بعد یهو ساعت ۳ بیدار شدم دیدم تو دسشویی داره نگاه میکنه تو سوابقشم رفتم دیدم بلههه دیده چکار کنم میشه راهنماییم کنید ممنون 1399/12/21 | 04:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیدیام عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 418 انقد بزن تو سرش و جیغ جیغ کن ب مرور دس بر میداره رویاهات رو برای آدم ها تعریف نکن، نشونشون بده!
۱۳۷۵۱۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 272 تو دسشویی چرا حالا نمیدونم حتما خود ار ض ا یی کرده دیگه ترسیده که من ببینمش که دیدمش
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91621 قطع میشی الان کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
۱۳۷۵۱۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 272 انقد بزن تو سرش و جیغ جیغ کن ب مرور دس بر میداره حالا فردا درستش میکنم به نظرت چکارش کنم با سیاست برم جلو بهتره تا جیغ جیغ
مینو_نفس_جون عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 125 زیاد باش قهر نکن ، خب دیگه باید خودت بهش برسی،اول میره سراغ فیلم بعدی ممکنه بدتر
عالیسkh عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 7234 اگه واکنش نشون بدی کم کم راحت میاد جلوت نگاه میکنه پس محل نده
cyrdyv عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 5073 نمیدونم حتما خود ار ض ا یی کرده دیگه ترسیده که من ببینمش که دیدمش فهمید که دیدیش؟
لیدیام عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 418 حالا فردا درستش میکنم به نظرت چکارش کنم با سیاست برم جلو بهتره تا جیغ جیغ سیاست چیه بابا اینجا دیگه سیاست جواب نمیده الم شنگه راه بنداز رویاهات رو برای آدم ها تعریف نکن، نشونشون بده!
fa8068 عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 6809 قهر همبودین جای خوابتونو جدا نکنین الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
bloloos عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 29411 واقعا😐😐خو چرا مگه چی کفتم تو روخدا یه چی ام بوگو عه وا خواهر 🙄 میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91621 واقعا😐😐خو چرا مگه چی کفتم اینجا خیلی چیزا ممنوعه یکیشم همین تاپیکای اینجوری کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
۱۳۷۵۱۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 272 زیاد باش قهر نکن ، خب دیگه باید خودت بهش برسی،اول میره سراغ فیلم بعدی ممکنه بدتر خوب باور کن من همه جوره بهش میرسم قرار نیست سر هر موضوعی که قهر کنیم اون بره نگاه کنه خوب بده