اقیانوس__ مدیر عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 465 عنوان تروخدا یکی بیاد جواب ازمایشمو بگه | مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 48 پست دارم از استرس میمیرم به دکترم پیام دادم بهم میگه سریع بیا مطب لعنتی هم مطبش دوره هم رفت تا ۲شنبه چیکار کنم کسی ماما میشناسه تو سایت عزیز میشه گزارش برام بزنی لغو کاربری بشم ممنونم 1399/12/21 | 02:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسترن۲۲۰۱ عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 2020 نه نرفتم میترسم گفتم تا بعد عید برم کمی ترسم کم بشه نمیدونم چیکار کنم عزیزهدلم چرانرفتی شایدچیزخاصی نبوده وخطایی چیزی بوده خیالت راحت میشد عیدوبافکروخیال نمیگذروندی.....بعدشم دورازجون خدای نکرده چیزیم باشه زودتربری خیلی بهترجواب میگیری عزیزم برات دعامیکنم نگران نباش بسپربخداهمه چیو❤
اقیانوس__ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 465 عزیزهدلم چرانرفتی شایدچیزخاصی نبوده وخطایی چیزی بوده خیالت راحت میشد عیدوبافکروخیال نمیگذروندی..... ... نمیدونی چه حالیم نمیدونم خیلی میترسم فقط میگم خدا خودش کمکم کنه ممنونم عزیزم عزیز میشه گزارش برام بزنی لغو کاربری بشم ممنونم
نسترن۲۲۰۱ عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 2020 نمیدونی چه حالیم نمیدونم خیلی میترسم فقط میگم خدا خودش کمکم کنه ممنونم عزیزم بابت چیزی ک ازش مطمعن نیستی بخودت استرس نده ک بدترین چیزهانشالله که خیره عزیزم❤
اقیانوس__ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 465 بابت چیزی ک ازش مطمعن نیستی بخودت استرس نده ک بدترین چیزه انشالله که خیره عزیزم❤ انشاا... دوست عزیزمخدا خودش بزرگه عزیز میشه گزارش برام بزنی لغو کاربری بشم ممنونم