اره تروخدا نشون بده ببین چی میگه خدا خیرت بده تا فردا من منتظرم
چشم.پس همینجا سربزن.
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
اره تروخدا نشون بده ببین چی میگه خدا خیرت بده تا فردا من منتظرم
عکسو فرستادم براش.جواب داد فوری خبرمیدم
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه دکتر گفت بعد زایمان باید انجام بدی منم دادم فقط نمیتونم نزدیکی داشته باشم چون بخیه زیاد خوردم و ک ...
ان شاالله.چشم
نه دکتر گفت بعد زایمان باید انجام بدی منم دادم فقط نمیتونم نزدیکی داشته باشم چون بخیه زیاد خوردم و ک ...
عزیزم چرااینقدر استرس دارین هرخانمی بعد زایمان باید این تست رو انجام بده دخترخالم بهش گفتن مشکوک ب سرطانه رفت شیراز خداروشکر ازاول ازمایش داد گفتن سالم سالمه،ب خدا توکل داشته باشین چیزیتون نیست.
سلام گلم.نشون دکتر دادم.گفت مشکوکه.ولی باپیگیری سریع حل میشه.پس نگران نباش.ان شاالله خیره
ممنونم عزیزم با دکترم صحبت کردم گفته باید برم تیکه برداری یکمی میترسم برام دعا کن عزیزم
نگران نباش توکل برخودش