2777
2789
عنوان

خانمابیاید😭😭

1680 بازدید | 88 پست

سلام خانماااا من۱۸سالمه و نامزدم ۲۷سالشه چن روزه فهمیدم از قرص وگادول(تاخیری)استفاده میکنه هرچی هم بهش میگم گوش نمیده نمیدونم واقعا چیکارکنم همش گریه میکنم ..تقصرمنه؟؟؟؟

💍👶🏻Mahlin and momy

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نمیکردم برا قرص تاخیری هم گریه میکنن!!

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه

مشکل داره یا می خواد خفن باشه قرص می خوره؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

اولاتونامزدی رابطه اشتباهه....بعدچراتقصیرتوباشه.....بعدقشنگ بشین باهاش حرف بزن

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤