2777
2789
عنوان

میخچه ی پا

229 بازدید | 19 پست

امروز میخچمو جراحی کردم فکرمیکردم خیلی ساده باشه و نقاهتش کوتاه اما اشتباه میکردم

الان فهمیدم که سرمادرمانی بهتر از جراحیه

لااقل برای شماتجربه بشه

حالا بگین ببینم کسی میدونه برا سوزشش چیکارکنم و اینکه نقاهتم کوتاه تر بشه و زودتر بتونم راه برم؟

من کف مام میخچه زده بود دقیقه پنجه مام

وااای خیلی درد داشت مخصوصا صبخ که از خواب بیدار میشدم

بهم گفتن سنگ پا بکش تا پوستش نازک شه بیاد بیرون‌ واقعا برا من خوب بودش...

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب از من ١٠ساله همرامه و همین باعث شده بود تا مثل علف هرز ریشه بدوونه. ظاهرش یه میخچه ی کوچولو و گوگولی بود ولی وقتی جراحی کرد گفت دوتاهم زیرش بوده و زده بالا و کلی خونریزی کردم

میخچه رو هرچه زودتر پیگیری کنید بهتره و به درمانهای خونگی هم بهتر جواب میده

من برام سوزوند با دستگاه باز دراومد همه راه هارم امتحان کردم فقط چسب و اسید سالسلیک کامپاد حتما کامپاد باشه ها اون خوب میکنه مال من قدیمیم بود خیلی بزرگ شده بود ولی جراحی اینا اکثرا جواب نمیده هزینشم از قطرهو چسب بالاس بنظرم قطره رو امتحان کنید

اخی عزیزم ان شاءا... زود خوب بشید. من دارم با چسب بر طرف شد ولی همکارم عمل کرد فقط یکهفته درگیر بود ...

مرسی عزیزم الان که شب اوله از ظهر درازکشم سوزشاش بیشتر شده😣

مرسی عزیزم الان که شب اوله از ظهر درازکشم سوزشاش بیشتر شده😣

بله عزیزم من چسب زده بودم کمی سزش داشت شما که حق داری ولی ان شاءا... خیلی زود خوب میشید.

مسکن میتونید بخورید؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
من برام سوزوند با دستگاه باز دراومد همه راه هارم امتحان کردم فقط چسب و اسید سالسلیک کامپاد حتما کامپ ...

واسه من بعد از جراحی لیزرم کرد گفت دیگه درنمیاد حالا راست و دروغش بعد معلوم میشه

من برام سوزوند با دستگاه باز دراومد همه راه هارم امتحان کردم فقط چسب و اسید سالسلیک کامپاد حتما کامپ ...

عزیزم چه مدت مصرف کردین؟ بعد قطره که میزدین، روش را می‌بستید؟ ازمن درد نمیکنه ولی از لحاظ بصری مثل جوش سر سیاه شده، خوب میشه سطح پوست صاف و یکدست بشه؟