2777
2789

سلام

من هماتوم دارم ۲۰روز شیاف استفاده کردم بی فایده بود دوبارم خونریزی شدید کردم الان دکتر دافاستون نوشته روزی دوتا بخورم ولی ازوقتی دوفاستون خوردم خونریزیم بیشتر شده وقرمز رنگ شده شماهم اینجوری بودین؟؟؟؟چراهی جذب نمیشه

من دوفاستون نخوردم ولی احتمالا هماتومت داره دفع میشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بارداری قبلیم هماتوم بزرگ داشتم ،استراحت کن از توالت فرنگی استفاده کن بعدم به دکترت بگو 

دکتررفتم الان ۴هفته هس درگیرشم اصلا کارنمیکنم فقط دراز کشم گاهی هم میشینم یا یکم راه میرم ولی دسشویی فرنگی استفاده نمیکنم

من متاسفانه توی هفته دوازده سقط شده هم دوتا هماتوم بزرگ داشتم وهم دهانه رحمم باز شده بود بچه کوچیک داشتم خونریزی شدید داشتم نواربهداشتی زود به زود عوض میکردم ،تو دلت خالی نشه من استراحت نداشتم ولی به دکترت بگو 

من متاسفانه توی هفته دوازده سقط شده هم دوتا هماتوم بزرگ داشتم وهم دهانه رحمم باز شده بود بچه کوچیک د ...

بهش گفتم فقط بهم قرص داد خودمم خیلی میترسم خونریری کلافم کرده ولی من درحدی که میرم دسشویی میبینم اونجام خون هستش

شماهماتوم داشتین؟؟ خون رقیق هم نمیاد ولی هی قط نمیشه باور کن بلند میشم سرم گیج میره

بله منم هماتوم داشتم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

سلام من پریودم نا منظم دوماه اقدام به بارداری کردم این ماه پریودم هفت روز عقب افتاد بعد پریود شدم همیشه دو روز زودتر میشدم ولی این دفعه برعکس همیشه بود یعنی دو روز خون ریزی کم بقیه فقط لک بینی قبلشم کار سنگین کردم الان سیکلم شده ‌37روزه این ماه چجوری زمان تخمک گذاری و مشخص کنم راهنمایی کنین لطفا 

یعنی سیکلمو باید 37روزه بزنم اخه قبلا 30روز بود بعد شد 28روزه فقط این ماه انقدر زیاد ش

۳۷ روزه باشه تقریبا ۲۱پریودی روز تخمک گزاری میشه از کیتم میتونی استفاده کنی