سلام مامانا پسرم این هفته شکمش درست کار نمیکنه مثلا دو روز پیش کار کرد زیاد هم کار کرد ولی الان باز دوروزه کار نکرده شیر خودمو میخوره فقط.قبلا خیلی خوب بودا در روز دو الی سه بار شکمش کار میکرد.بعدش این یه هفته درست شیر همنمیخوره تا سینم رو میگیره یکم که میخوره گریه میکنه دیگه به زور هم نمیگیرتش. تجربیاتتون رو میشه بگید
نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد 😊😎 من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
منم دخترم سه ماهشه ۷ روز حتی ۱۰ روزهم شده دسشویی نرفته دما سنج یکم روغنی کنی ی کوچولو اندازه ی نیم بند از انگشت داخل معقدش کن بعد چند بار بعد با دوتا انگشت زیز نافش یواش فشار بده بعدشم پاهاش به داخل شکم یواش فشار بده خودش دسشویی میره منم اینجوری میکنم اول شیاف گلیسرین میزدم بردم دکتر اینو گفت انجام بده
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
حتما سردی خوردی رو شیرت اثر گذاشته بچت یبوست شده حواست هست چی می خوردی؟
آخه فقط این هفته اینجوری شده چیزایی که قبلا میخوردم رو میخورم
نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
ببین چی خوردی. هر چیزی بخوری هم روی طعم شیرت هم بوش تاثیر میذاره. مثلا سیر و پیاز خام اصلا نخور.&nbs ...
همون غذاهایی که تو این دوماه میخوردم میخورم سیر و پیاز اصلا نمیخورم