2777
2789
عنوان

ازدست پسرم میخوام خون گریه کنم😭😭+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 6025 بازدید | 201 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم متشالا خیلی شلوغه وبد غذا.منتها ماخونه خیلی ایمن کردیم..من تمام وسایل های ارایشی بهداشتیمو ...

منم امروزتمام لوازم ارایشی وجمع کردم گذاشتم تو کشو وقفلش کردم

بی ادب.  شما هیچی نمیدونی اگه میدونستی میفهمیدی بچه از قصد نرفته روی تخت کارشو بکنه. فقط متوجه ...

جنگل مطلق ینی شما دوست عزیز !!!   من گفتم بین بچه‌ای ک متوجه نشده  و بچه ای ک از قصد اینکارو کرده تفاوت هست !!  باید فهمید کدومش بوده !!!!  نگفتم توی صحنه بودم !  این دیگه کار مادره. وقتی بارها و بارها تکرار بشه متوجه میشه کدوم یکی بوده.  اگرم بار اول و اخر باشه ک هیچی.  میشه ریپ نکنی ؟؟  اصن درحدی نیستی ک دیگه بخام جوابتو بدم.  حرف آدمو تحریف میکنین !!  بخون ببین چی گفتم بعد نظر بده.  بای

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
منم امروزتمام لوازم ارایشی وجمع کردم گذاشتم تو کشو وقفلش کردم

خوب کاری کردین..

طفلی ها هنوز خیلی کوجولو هستن و میخوان تحربه کسب کنن تو این سن ها..شما سعی کنین زیاد حرص و جوش نخورین چون اگر عقلش برسه که هیجوقت اذیت نمیکنه یا دست نمیزنه به جیزی که خطر داشته باشه

😍😍😍