2777
2789
عنوان

فردا عمل بینی دارم . موردی هست که خیلی مهم باشه ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 31 پست
استرس دارم  یکی از دوستام گفت لباس جلو باز بپوش که اذیت نشی . یکی دیگه از دوستام گفت بالشت گر ...

درست گفته یه چیزی حالت پیراهن بپوش که نیاز نباشه از سرت رد کنی لباسو

شبم چیزی نخور

دماغ نوهم مبارک😁

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نخور حتی آب، چیز سنگین بلند نکن، اب کرفس بخور، تو چسب زدن خیلی دقت کن، مبارک باشه

سلامت باشی عزیزم 

اب کرفس فشار رو نمیندازه ؟؟؟ 

آب رو قبل عمل نخورم یا بعد عمل ؟؟؟ 

سلامت باشی عزیزم  اب کرفس فشار رو نمیندازه ؟؟؟  آب رو قبل عمل نخورم یا بعد عمل ؟؟؟

از الان تا بعد عمل هیچی نخور، بعد عمل هم فقط چیزای آبکی بخور تا یه هفته، ن عزیزم من فشارمم پایینه مشکلی واسم پیش نیومد، آب اناناس هم خوبه 

کاش وقتی یکی سواد حرف زدن نداره حداقل شعور خفه شدن رو داشته باشه... هرچیو که خواستم دارم هرچیم که بخوام به دست میارم دوستان خواهرم گاهی با کابری من میاد سایت پس اگه میبینید بعضی کامنت هام تناقض دارن تعجب نکنید   
جدی میگی ؟؟؟ خب تلقین نشه بهم و راستی راستی بمیرم 

من نگفتم ک

اوشون گف

بد ب دلت راه نده بابا

هیچی نمیشه

روزی 2000نفر عمل میکنن

عمل خیلی سبکیه

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

من ۵شنبه قبل عمل کردم    ناشتا باش   استرس نداشته باش   لباست طوری نباشه که از سر  سخت رد بشه  جلو باز بهتره   همون روز مرخصی   نگران نباش   بیهوشی هم ترس نداره