2777
2789
عنوان

ادامه لک بینی بعد از پریودی

1130 بازدید | 29 پست

سلام. دوره های پریود من همیشه 5 روزه و کاملا مرتب بوده- این ماه هم حدودا همون 5 روز اصل خونریزیم بند اومده ولی الان حدودا روز 15 یا 16 دورمه ولی هنوز لک بینی قهوه ای دارم- این ماه پریودمم خیلی رنگش تیره بود. دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟

تنها تغییر شرایط من اینه که من و همسرم 6 ماه جلوگیری طبیعی داشتیم ولی الان 2 ماهه که نداریم. البته هنوز برای بارداری دکتر نرفتم و اقدام جدی براش نکردم. بعد از عید میخوام برم دکتر چکاپ کنم و براش اقدام کنم.

به نظرتون مشکل چی میتونه باشه؟؟

نگین چرا هنوز نرفتی دکتر چون دم عیده و شاغلم این روزا سرم خیلی شلوغه نتونستم

شاید پلی کیستیکی

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره از بعد ازدواج منظم شدم کلا

تنبلی علائم داره که خودت متوجه میشی مثل نامنظمی پریود،موهای زائدو...

اگه تنبلی داشتی پریودات منظم نبود

برای اطمینان بیشتر زودتر برو دکتر از همه ی کارات واجب تره عزیزم

تنبلی علائم داره که خودت متوجه میشی مثل نامنظمی پریود،موهای زائدو... اگه تنبلی داشتی پریودات منظم ن ...

پریودم که منظمه موی زائد هورمونی که میگن زخیم میشه هم ندارم خدارو شکر. علائم دیگه ای هم داره؟؟ ممکنه تنبلی باشه ولی این علائم رو نداشته باشی؟؟ مامانم میگه بدنت ضعیف شده ولی نمیدونم چقدر درسته.

تو هفته آینده حتما میرم

بابا تو از استرس اینجوری شدی ن حامله ای ن سقط کردی یارو ارضا نشده چجوری اخه تو رو حامله کرده مگه میشه نر و مادگی همو لمس کنن ادم حامله شی اگه اینجوری بود خیلیا درگیر دکتر و دوا درمون نبودن بجای اینکه تاپیک بزنی برو ی لیوان دم کرده زعفرون بخور پریود شی از لکه بینی هم بیفتی دفعه بعدم ب پدر مادرت ک میگن تو بچه ای و فلان بگو ب خاستگارت ن بگن تا واقعا بزرگ شی. 

پریودم که منظمه موی زائد هورمونی که میگن زخیم میشه هم ندارم خدارو شکر. علائم دیگه ای هم داره؟؟ ممکنه ...

تنبلی بزرگترین علائمش پریود نامنظمه

انشاا..که به زودی باردار میشی تازه۲ماه اقدامی 

ناراحت نباش،استرس نداشته باش ایشالا به زودی مامان میشی

یعنی همون تنبلی تخمدان؟؟

اره

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
تنبلی بزرگترین علائمش پریود نامنظمه انشاا..که به زودی باردار میشی تازه۲ماه اقدامی  ناراحت نبا ...

ایشالا من خیلی مطمئن نبودم که آمادگیش رو دارم یا نه و تازه دو سه روزه که مطمئن شدم واسه همین ماه قبل تو روزای که ریسک خیلی بالا بود یکم مراقبت کردم ولی الان که تصمیمو گرفتم این لک بینی نگرانم کرده