ای_کاش_میدونستم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 307 عنوان مامانای مشهدی بیاین لطفا 175 بازدید | 27 پست دکتر صدیقه آیتی رو کسی میشناسه؟ برای زایمان چطوره؟ التماس دعا🤲🌹🌹 1399/12/20 | 18:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ای_کاش_میدونستم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 307 راستش اسمشو نشنیدم.کدوم بیمارستان میخوای زایمان کنی؟ یا پاستور یا بنت الهدی التماس دعا🤲🌹🌹
_ملیکابانو_ عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 5748 یا پاستور یا بنت الهدی پاستور اگه میخوای بری برو فریده انصاری خیلی ازش تعریف شنیدم.بنت الهدی نمیدونمخودم میخوام برم سینا فعلا میرم پیش نسرین بهلول ولی ازش راضی نیستم.اگه دکتر خوبی سراغ داری بهم معرفی کن
ای_کاش_میدونستم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 307 پاستور اگه میخوای بری برو فریده انصاری خیلی ازش تعریف شنیدم.بنت الهدی نمیدونم خودم میخوام برم سینا ... آیتی رو شنیدم خیلی رو طبیعی تاکید داره واسه همین شاید برم پیشش. ولی الان دکترم مریم تیموریه که خیلی دکتر خوب و مهربونیه التماس دعا🤲🌹🌹
شیرپسته عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 2269 من نفیسه یرادران میرم فقط همینکه خیلی توضیح نمیده وقتگیریش سخته و .... رو مخمه
ای_کاش_میدونستم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 307 من نفیسه یرادران میرم فقط همینکه خیلی توضیح نمیده وقتگیریش سخته و .... رو مخمه آیتی رو نمیشناسین؟ فکر میکردم تو مشهد خیلی معروفه التماس دعا🤲🌹🌹
_ملیکابانو_ عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 5748 آیتی رو شنیدم خیلی رو طبیعی تاکید داره واسه همین شاید برم پیشش. ولی الان دکترم مریم تیموریه که خیلی ... ویزیتاشون چجوری؟تکی تکی میرن داخل یا گله ای؟این بهلول که خیلی رو مخمه ۲ بار رفتم ۱۰۰ نفر میرن داخل اصلا هیچ نظمی نداره مطبش
ای_کاش_میدونستم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 307 تیموری تکی تکی میرن. خیلی هم خوب و کامل توضیح میده ولی مثل آیتی رو طبیعی تاکید نداره. ولی آیتی هم خیلی معروفه اما سنش زیاده و دو سه نفری میرن داخل التماس دعا🤲🌹🌹
ای_کاش_میدونستم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 307 ویزیتاشون چجوری؟تکی تکی میرن داخل یا گله ای؟ این بهلول که خیلی رو مخمه ۲ بار رفتم ۱۰۰ نفر میرن داخل ... تیموری تکی تکی میرن. خیلی هم خوب و کامل توضیح میده ولی مثل آیتی رو طبیعی تاکید نداره. ولی آیتی هم خیلی معروفه اما سنش زیاده و دو سه نفری میرن داخل التماس دعا🤲🌹🌹
_ملیکابانو_ عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 5748 تیموری تکی تکی میرن. خیلی هم خوب و کامل توضیح میده ولی مثل آیتی رو طبیعی تاکید نداره. ولی آیتی هم خی ... مطبش کجاست؟کدوم بیمارستانا قرارداد داره؟
ای_کاش_میدونستم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 307 مطبش کجاست؟کدوم بیمارستانا قرارداد داره؟ کدومشون؟ التماس دعا🤲🌹🌹
ای_کاش_میدونستم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 307 تیموری صبحا کلینیک نسل امید نبش پاستور ۵ - عصرا مطب خودش بلوار بعثت دقیقشو نمی دونم .بیمارستانشم پاستور و مهره عزیزم التماس دعا🤲🌹🌹
_ملیکابانو_ عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 5748 صبحا کلینیک نسل امید نبش پاستور ۵ - عصرا مطب خودش بلوار بعثت دقیقشو نمی دونم .بیمارستانشم پاستور و م ... مرسیییی...راستی اسمش چیه؟