2777
2789

یکسال و نیمه من پایین میشینم اونا بالا اوندفه خاستیم جداشیم مادرش نمیذاره گف نیمخاد اگه میخای برو بالا بشین من بدون پسرم نمیتونم پسرمم بدون من خیلی اذیتم اینجا جهنم شده برام اما مادرش نمیذاره جداشیم شوهرم دودفه گفته تا این تاریخ میریم نرفته ینی نمیذارن حالا هم ایندفه گفتم عب ندارن تا همین برج ۶هستیم بعدش خونمون از رهن در آوردی میریم خونه خودمون خودش خونه داره اما چونکه اینجا مفت و مجانیه نشسته منم گفتم اگه تا برج شش رفتیم که هیچی نرفتیم دیگه بچتو میذارم و میرم تا خونه مستقل نگرفتی نمیام شکایت میکنم ازت که این آقا میخاد با مادرش زندگی کنه مادرشم دخالت داره  اگه تو بدون مامانت نمیتونی مامانتم بدون تو پیش هم باشین تا آخر عمر آیا حرفم میرسه ؟؟؟؟ شنیدم که مرد باید مسکن واسه خانومش بگیره اگه هم با خونوادش زندگی کنه زن راضی نباشه قانونی حرفش میرسه ؟؟؟؟؟ 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

شکایت کنی حرمتی نمیمونه

زندگی ای نمیشه

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی کاش میشد بری مشاوره با زبون نرم کارت پیش ببری 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

اخه با دادگاه میخوای اینو حل کنی؟حرفتو عملی کن سر اون تاریخ که میگی برو،ببین تصمیمش چیه دیگه.

پ ن:الان یه عده میان میگن مادرشه چه اشکالی داره،چقدر تو بدی که میخوای اونا رو ازهم جدا کنی

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
شکایت کنی حرمتی نمیمونه زندگی ای نمیشه

میدونم اما بخدا خسته شدم دیگه دودفه زده زیر حرفش ایندفه خیلی به پاش موندم صبر دارم بقران اما ایندفه هم  دروغ بگه دیگه نمیمونم و شکایت میکنم ازش دلم‌میخاد مستقل باشم آرزوم شده بخدااااا

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
تو شروط ضمن عقد گفته باشی اره میشه

نه بابا هیچی نگفتم که بامادرش زندگی کنیم شرطی نذاشتیم

یعنی میشه؟🤩به منم خبرشو بده

منم شنیدم همینجا هم که مرد وظیفشه طبق قانون خونه برای خانومش بگیره 

شوهر من از اول خونه های که مامانش داده نشسته پرو شده مفت و مجانی میخام روی پای خودش وایسه خودشم خونه داره حیفش میاد بره