2777
2789
عنوان

خون بالا اوردن_ کمک

1338 بازدید | 13 پست

خانوما دخترا کسی هست اینجا تجربه خون بالا اوردن یا سرفه خونی داشته باشه؟ اگ هست لطفا لایک کنید من بیام پیوی سوال دارم لطفا کمکم کنید اگ چیزی میدونین

ان مع العسر یسرا😊💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مدت زیادی سرفه های شدید داشتی ممکنه گلوت زخم شده باشه و یکمی خون تو خلطت باشه 

اگر نه باید بری مرکز بهداشت تست سل بدی 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اگه مدت زیادی سرفه های شدید داشتی ممکنه گلوت زخم شده باشه و یکمی خون تو خلطت باشه  اگر نه باید ...

موقه عصبانیت و حرص اینطور میشم

موقعی ک گریه میکنمم گلوم ب شدت درد میگیره و این سرقه های خونی البته خونش زیاد نیس

ممکنه زخم معده باشه؟ سل ؟ فک نمیکنم سل باشه علائمی ندارم

ان مع العسر یسرا😊💚
موقه عصبانیت و حرص اینطور میشم موقعی ک گریه میکنمم گلوم ب شدت درد میگیره و این سرقه های خونی البته ...

نه زخم معده خونریزی نداره من خودم زخم معده داشتم میدونم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
موقه عصبانیت و حرص اینطور میشم موقعی ک گریه میکنمم گلوم ب شدت درد میگیره و این سرقه های خونی البته ...

باید بری دکتر بررسی کنه ببینه از معدته یا بینی یا ریه . بعد خودش مشکلو بر طرف میکنه . الان نیاز به معاینه داری . به این راحتی هم نمیشه گفت سله . چون اصن شاید خون ریزی از ریه هات نباشه 

باید بری دکتر بررسی کنه ببینه از معدته یا بینی یا ریه . بعد خودش مشکلو بر طرف میکنه . الان نیاز به م ...

خودم حسم اینه ریه نیس 

میگم دکتر برم باید اندوسکوپی کنم؟

ان مع العسر یسرا😊💚