2777
2789
عنوان

چیکار کنم ازم دلخور نباشه؟

69 بازدید | 5 پست

من دیروز خونه م خیلی بهم ریخته بود پریود بودم و حالم بد بود کلی ام ظرف داشتم صبح بابام خواست بیاد اول ب بابام گفتم خوش اومدی باشه بعدش یهو ب مامانم زنگیدم قضیه رو تعریف کردم اونم گف کارت نباشه خودم درستش میکنم تا نیاد منم فک کردم غیر مستقیم این کارو میکنه نگو زنگ زده ب بابام گفته نرو نفس خونش بهم ریخت حوصله نداره دیگه گریم گرفته بود حس کردم بابام خیلی ناراحت شده امروز بیرون بودم یهو بابامو تو خیابون دیدم (خونه هامون تو ی محله اس) از گوشه چشم منو دید گوشیشو دراورد الکی صحبت کرد منم بغضم گرف ک چرا ناراحتش کردم الان اینجوری میکنه رفتم سلامش کردم سریع گوشیشو اورد پایین بدون خداحافظی و صفحه اشم خاموش بود ینی تابلو بود الکی بود

الان میگید چیکار کنم از دلش دربیاد

عزیز دلممممم دعوتش کن یبار دیگه  اومد اونجا حسابی تحویلش بگیر  پدر که از بچش ناراحت نمی ...

همون شب تعارف کردم واسه شام بیان نیومد گفتم بعد شام نیومد باز بخدا نمیدونستم مامانم اونطوری میگه بهش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.