2777
2789

سلام مامانا.من تاریخ انومالی و آزمایشگاه زده هفته بعد یعنی هفده هفته رو اونموقع تموم میکنم.به نظرتون زود نیس چون  دوستام ۱۸به بالا رفتن.دکترمم نیس ازش سوال کنم.میگم نکنه چون تعطیلات نیس ازمایشگاه انقد برام تاریخ و زود زده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خوبه ۱۷تموم بشه من ۱۶هفته و چن روز رفتم گف کوچیکه برو هفته دیگه بیا

مرسی عزیزم همه ی اعضای بدن و به خودتون نشون داد؟جنسیت و درست گفت با اونی که ان تی بهت گفته بود؟

مرسی عزیزم همه ی اعضای بدن و به خودتون نشون داد؟جنسیت و درست گفت با اونی که ان تی بهت گفته بود؟

نه اتفاقا ان تی جنسیتو یچی گفت بعد آنومالی رفتم یچی دیگه شده بود

کلا تشخیص جنسیت توی ان تی کاملا شانسی و حدسو گمانه

آره دیگه اعضای بدنو ک چک میکنن اون مانیتور بالای سر شما هم نمایشش میده میبینید مث همون ان تی و آنومالی

حالا بعضی جاها انقدر خوب وقت میذارن توضیح هم میدن

نه اتفاقا ان تی جنسیتو یچی گفت بعد آنومالی رفتم یچی دیگه شده بود کلا تشخیص جنسیت توی ان تی کاملا شا ...

چه خوب .واسه من تو ان تی گفتن صد درصد دختره حالا نمیدونم چقد درست در بیاد

چه خوب .واسه من تو ان تی گفتن صد درصد دختره حالا نمیدونم چقد درست در بیاد

تعجب میکنم ک ۱۰۰درصد میگن!!حتی اگر ۱۰۰درصده نباس بگن بالاخره ذهنیت بوجود میاد

من اصلا جنسیت فرق نداشت واسم چون ذهنیت برام ساخته شد یهو آنومالی عوض ک شد جا خوردم ی ربع هنگ کردم😂

تعجب میکنم ک ۱۰۰درصد میگن!!حتی اگر ۱۰۰درصده نباس بگن بالاخره ذهنیت بوجود میاد من اصلا جنسیت فرق ندا ...

اره منم از همونش میترسم بخاطر همین زیاد دل نبستم به دختر بودنش.الهی ک نی نی هامون به سلامت به دنیا بیاد