2777
2789
عنوان

بچه چهارماهونیمم.....

109 بازدید | 20 پست

نزدیک صبح ک میشه دیگه تو خواب یکسره تکون میخوره میخاد دمر میشه یا سرشو از بالشت برمیداره اصن خیلی وول میخوره نمیذاره بخوابم .یعنی از چیه

❤💑❤👶❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواد بچرخه..حتمن مواظبش باش...سرش با بالاش نگیره خدای نکرده جلون فسش بگیره ..حتمن مراقبت کن ...کنا ...

اره حواسم هس چند بار بلند شدم دیدم دمر خوابیده

❤💑❤👶❤

دختر من هنوز چهارماهش نشده  ولی از صبح زود تکون میخوره و بیداره ولی چون گریه نمیکنه من میخوابم اون برای خودش دست و پا میزنه 

بچه ات  شاید چون دست و پا تکون میده زود بیدار میشه یا  با پتو دورپیچ  دورش بپیچ که تکون نخوره بخوابه یا تو قنداق فرنگی بزارش بخوابه یا کلا شب که میخواد بخوابه قنداقش کن هم هوا هنوز سرده سرمانمیخوره هم بچه ها وقتی دورش پیچیده باشه حس امنیت داره بیشتر میخوابه 

بچه ایی هم که بیشتر بخوابه زودتر وزن میگیره

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
اره حواسم هس چند بار بلند شدم دیدم دمر خوابیده

دمر اگه راه تنفس باز بمونه مشکل نداره زیر سرش بالش نذار که اگه دمر افتاد  صورتش باز بمونه

دختر من هنوز چهارماهش نشده  ولی از صبح زود تکون میخوره و بیداره ولی چون گریه نمیکنه من میخوابم ...

اخه شب تا صب میخوابه ولی نزدیک صب اونجورس میکنخ .اصن نمیشه قنداقش کرد گریه میکنه

❤💑❤👶❤
اخه شب تا صب میخوابه ولی نزدیک صب اونجورس میکنخ .اصن نمیشه قنداقش کرد گریه میکنه

تو پتو بپیچش  یا خوابش برد بزارش تو قنداق فرنگی و زیپش رو ببند  که تکون نخوره 

بچه تون شب تا صبح بیدار میشه شیر بخوره؟