2777
2789

سلام پسرم وقتی دنیا اومد خیلی سفید بود اما کم کم رنگ پوستش سبزه شد الان در حال اقدام ب بارداریم برای پوست نوزادم چیکار کنم تا اونم پوستش بعد ۷ ماه تغییر رنگ نده

نوشتی مراقبت پوست نوزاد

یاد یه عکس فانتزی افتادم . یه نوزاد گوگولی تپل که رو دوتا چشماش حلقه ی خیارِ و صورتشو ماسک زده . سرش حوله بسته . یه پاشو گذاشته رو اون یکی 

ذهنم تا کجاها رفت 😅 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

هیچ وقت رنگ پوست سفید یه هو سبزه نمیشه که اصولا بچه هایی ک قرمزن پوستشون سفیده .. باید تو بارداری غذاهای سالم بخوری غذاهایی که برای کبد مفیده کبد مادر روی پوست نوزاد تاثیر داره البته اگه سبزه بودن ارثی دارین ک اون بحثش جداس

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت رنگ پوست سفید یه هو سبزه نمیشه که اصولا بچه هایی ک قرمزن پوستشون سفیده .. باید تو بارداری غذ ...

نه یکهو نشد داره کم کم میشه...بنظرم ب روغنی ک چربش میکنم و شامپو بدنش مربوطه؟

چه غذاهای برای کبد مفیده؟

تووگوگل سرچ بزن

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
چه غذاهای برای کبد مفیده؟

روغن زیتون عالیه ...سبزیجات .. 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
نه یکهو نشد داره کم کم میشه...بنظرم ب روغنی ک چربش میکنم و شامپو بدنش مربوطه؟

نمیدونم  دختر منم صورتش سفید تر از بدنشه.. ولی در کل من خودم خیلی سفیدم دو تا بچه هام به باباشون رفتن سفید نیستن..پسرم قهوه ایه  دخترم گندمی😂

نمیدونم  دختر منم صورتش سفید تر از بدنشه.. ولی در کل من خودم خیلی سفیدم دو تا بچه هام به باباشو ...

بابا رنگ. پوست ژنیتیکیه... من خودم سبزم البته نه سیر... شوهرم خیییلی سفیده... پسرامم گندمی مایل به سفیدن. جفتشون 

بابا رنگ. پوست ژنیتیکیه... من خودم سبزم البته نه سیر... شوهرم خیییلی سفیده... پسرامم گندمی مایل به س ...

اره صد در صد اول ژنتیک 

اره صد در صد اول ژنتیک 

اره بابا من خودم سبزم خواهرم سفیده برادرامم گندمین... ب هیچ کدوممونم کرم اینا نزدن... شامپو هم معمولی ترین دوران خودمون😂خوب هر کدوممون ب کسی رفتیم از نزدیکان... ژنتیکه دیگ و شانس😂

اره بابا من خودم سبزم خواهرم سفیده برادرامم گندمین... ب هیچ کدوممونم کرم اینا نزدن... شامپو هم معمول ...

😄😄😄