سلام پسرم وقتی دنیا اومد خیلی سفید بود اما کم کم رنگ پوستش سبزه شد الان در حال اقدام ب بارداریم برای پوست نوزادم چیکار کنم تا اونم پوستش بعد ۷ ماه تغییر رنگ نده
هیچ وقت رنگ پوست سفید یه هو سبزه نمیشه که اصولا بچه هایی ک قرمزن پوستشون سفیده .. باید تو بارداری غذاهای سالم بخوری غذاهایی که برای کبد مفیده کبد مادر روی پوست نوزاد تاثیر داره البته اگه سبزه بودن ارثی دارین ک اون بحثش جداس
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
نه یکهو نشد داره کم کم میشه...بنظرم ب روغنی ک چربش میکنم و شامپو بدنش مربوطه؟
نمیدونم دختر منم صورتش سفید تر از بدنشه.. ولی در کل من خودم خیلی سفیدم دو تا بچه هام به باباشون رفتن سفید نیستن..پسرم قهوه ایه دخترم گندمی😂
بابا رنگ. پوست ژنیتیکیه... من خودم سبزم البته نه سیر... شوهرم خیییلی سفیده... پسرامم گندمی مایل به س ...
اره صد در صد اول ژنتیک
اره بابا من خودم سبزم خواهرم سفیده برادرامم گندمین... ب هیچ کدوممونم کرم اینا نزدن... شامپو هم معمولی ترین دوران خودمون😂خوب هر کدوممون ب کسی رفتیم از نزدیکان... ژنتیکه دیگ و شانس😂
اره بابا من خودم سبزم خواهرم سفیده برادرامم گندمین... ب هیچ کدوممونم کرم اینا نزدن... شامپو هم معمول ...
😄😄😄