2777
2789
همونی ک خودش ۱۷ سالش بوده پسره ۳۰ اینا؟؟امروز داشتم تاپیکاشو میخوندم اتفاقا 

نه خودشم انگاری نزدیک ۳۰ بود

اقاهه شاید ۵۰

خودش تنهایی زندگی میکرد

اقا خواستگاری هم رفته بود

تاپیکاش جالب بودن

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خودشم انگاری نزدیک ۳۰ بود اقاهه شاید ۵۰ خودش تنهایی زندگی میکرد اقا خواستگاری هم رفته بود تاپ ...

😶عه ندیدم همچین شخصیو اگ عنوان یکی از تاپیکاشو یادته سرچ کن میاره بالا کلا اکانتشو

😶عه ندیدم همچین شخصیو اگ عنوان یکی از تاپیکاشو یادته سرچ کن میاره بالا کلا اکانتشو

نه متاسفانه هیچی یادم نیس

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

بزن هشتگ میلاد حاتمی متوجه میشی فرزندم

آها اون! نه بابا برام اصلا مهم نیست.امیدوارم به همون اندازه که خطا کرده مجازات بشه.که اعدامه احتمالا.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
من رمضونه؟!

نه قضای سالها گذشته

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
التماس دعا😭😭🥺🥺❤❤ منم دیگه اگر ۱۲ خواب نباشم نماز صبحم قضا میشه واسه همون بیدار میمونم نماز بخون ...

چشم عزیزم 

اسمتو بگو سرنماز بگم

منم یه مدته یه چالشی شرکت کردم دیگه قضا نمیشه اول وقت میخونم نمازمو،حس خوبیه

اما خوابم تنظیم نیست اصلا

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
توروخدا التماس دعا برای عید ی کار آبرویی داریم

چشم اسمتو بگو عزیزم

چشم عزیزم  اسمتو بگو سرنماز بگم منم یه مدته یه چالشی شرکت کردم دیگه قضا نمیشه اول وقت میخونم ...

منم خوابم تنظیمش ریخته بهم عصبانیم درسست نمیتونم درس بخونم و و خلاصه کلی داستان دارم یه سالی میشه☹☹😂

تروخدااا قربونت برممم😍❤نورا، ام عزیزم مرسی لطف میکنی((:😍❤🥺

تروخدا دعا کن سیستم خوابم درست شه ولی نمازمم قضا نشه😭😭(دلم کوچیکه ولی ارزوم بزرگه مسخرم نکنید😂😂😂❤)

ممنون عزیزدلم لطف میکنی بوس بوس

اره نماز اول وقت یه حال دیگه داره.. انگار لیمو شیرینه.. اولش مزه ی خوب میده بعد از اون تلخ میشه دبگه

منم یه ساله همینه برنامم درسامم هول هولکی میخونم یه ماه قبل ازمونا اسیر شدم ولسه این سبک زندگی غلطم 

دیشب اسمتو سر نماز بردم قشنگم،بازم دعات میکنم

منم خیلی کاهل بودم،نماز ظهرو که نمیخوندم،واسه شب هم انگیزه نداشتم که بخونم،شاید باورت نشه اما گاهی که روزه میگرفتمم نمیخوندم😶😶 

بعد دیدم وقتی نماز نخونم،اصلا ارامش ندارم خودم،به خودمم فکر نمیکنم،اون نزدیکی با خدا رو ندارم یادم میره حرف زدن باهاشو،به پیشنهاد دوستم  یه سری کتاب خوندم،خیلی تغییر کردم،ارومم کرد،مدت زیادی نیست اما با خودم تو صلحم،از حضرت فاطمه خواستم کمکم کنه توی این راه،که دیگه گم نکنم و کاهلی نکنم دیگع،تو هم از حضرت زهرا اینو بخواه،قول میدم تاثیرشو ببینی،الان دیگه تا صدا اذان میاد فوری وضو میگیرم خونه نباشم اول وقت بخونم ذهنم همش درگیرشه،خلاصه که خواهر اگه میخوای یه سری کتاب واست تو تل میفرستم🤭ببخشید خیلی حرف زدم ♥️بوص به کلت انقد مهربونی😘😘