2777
2789
عنوان

شوهرخوب وجود داره آیا؟؟؟ 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 105 پست
چرا؟ عروسمون خیلیییییییی خوبه من چطور بهش بدی کنم؟ چطور خواهر شوهر بدی  باشم براش؟

بعضیا میتونن خب😐

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه تغییری دقیقا .....برای من خوب بود ...با تجربه شدم خیلی چیزا یاد گرفتم ...سعی کردم چیزای خوبو یاد ...

منم واقعا خیلی چیزایادگرفتم ولی تاپیکای خیانت مادرشوهر و جاری و دوست پسر واقعا توشون مطالبی خوندم که شاید یکم. تعجب کردم ولی درکل نی نی سایت خیلی خوبه خیلی خیلی چیزای مفیدم یاد میگیری و راهنمایی که باجون ودل میکنن خیلی واسم باارزشه🌹⁦❣️⁩

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

اییییووووووولاااا

ممنونم😍

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
من ی بار ی جا گفتم خانم گفت نگو چشتون میکنن😢😅

😂😂😂

میگفتی وای از دهنم پرید🙄😅

واقعا مردم طاقت شنیدن خوشبختی دیگران رو ندارن 

فقط باید بگی من بدبختم😐

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘