2777
2789
عنوان

بچه ها نامزدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 24 پست
خب کجا بودید که چیزی نخوردی و قهر کرد؟ این مهمه

بیرون رفته بودیم بعد میگه چیزی میخوری نه گف باشه بعد رفتیم کافه گفت کیک میخوای اخه خیلی دوس داری بگیرم؟گفتم نه هیچی بعد رفتم خونه و اینجوری شد پیام داد که باید غذا بخوری و ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیرون رفته بودیم بعد میگه چیزی میخوری نه گف باشه بعد رفتیم کافه گفت کیک میخوای اخه خیلی دوس داری بگی ...

خب راس میگه بالاخره برای احترام بهش یه چیزی بابد میخوردی حتی کم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بیرون رفته بودیم بعد میگه چیزی میخوری نه گف باشه بعد رفتیم کافه گفت کیک میخوای اخه خیلی دوس داری بگی ...

هرچی نامزدت میگه قبول کن ناراحتش نکن قدرشو بدون  توروخدااااااااتت

من امشب اولین‌شبیه ک  صداشو نشنیدم گوشیش خاموشه دارم دیونه میشم اونم حال منو داره بمیرمممم برای هردومونن 😭😭😭😭😭😭😭

خدا =جایگزین تمام نداشته ها ✌
اخه نمیتونستم به خدا😐

خب چرا نمیتونی؟ یه دکتر برو

میشه ادم اشتهاش کم باشه اما نتونستن خیلی عجیبه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مگه چی شده عزیزم😰

کارت اقامت ایران‌و نداره  گرفتنش دیشب ساعت ۱۰ یهو پیام میدادیم دیگه نداد گوشیش خاموشه شد بعد ۲ ساعت ب زور گوشیشو گرفت از اونا بهم زنگ زد خبر داد دنیا رو سرم خراب شد

امروز بردنش اصفهان از اونور ببرن رد مرز کنن من رفتم دیدمش داد زد نیا نمیخام اینجوری منو ببینی اذیت شی من رفتم پشت در سالن گریه کردم چند بار سر مامورداد زد گفت خانومم اومده باز کن دسبند و ببینمش تا باز کرد چشاش قرمز بود بهم گفت جیگرم داره میسوزه نمیخام بزن اون منو اروم میکرد من اونو نمیشد امروز مرگ من اتفاق افتاد من دارم دیونه میشم هیج جا منو جا نمیده مادرش از افغانستان خالش ابجیش خاله ی خودم تا منو ارومم کنن داداشش اومد خونه ارومم کنه ولی نمیشم مادرم بابام هیچکدوم نمیتونن ارومم کنن بهم گفت دیشب هر لحظه جلو چشام بودی گفت خوابتو دیدیم از خواب پریدم دیگهنشد بخوابم انقد گریه کردع بود پاهاش لخت بود بدون کفش در رفته بود براش کفش بردم ای خداااااا سینش درد میکرد پمادشو نبردم یادم رفتتت😭😭😭😭😭

خدا =جایگزین تمام نداشته ها ✌