2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد ب خواهراش عیدی بدهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 44 پست
اگه مادر و خواهر با شعوری داشته باشه مطمینا نمیگیرن و میگن شش ماهه بیکاری و ... اگرم نه که پس ول کن ...

هه اونا

اع خداشونه 

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خانواده خوبي داره سخت نگير 

اون ٤٠٠تومن الان پول يه مانتوئه 

چه اشكالي داره اخه 

سالي يه باره عزيزم 

خواهراشم دلشون شاد ميشه

من خودمم خواهرم چيزي كم ندارم تو زندگيم ولي ريالي برادرم بده برام بركت مياره و روزي نيست دعاش نكنم كلا 

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
بخدا من فکر زندگیمو میکنم شرایطشو درک میکنم اما....

دیکه عزیزم ب فکر شوهرت نباش قشنگ بلد باش کجا خرج کنی تا دیگه بفهمه بفکرش بودی یان 

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

مادرش ۲۰۰ تومن

خواهرا هرکدوم ۱۰۰ تومن

کوتاه بیا واقعا حداقل ممکنه!

اونا هم بی جواب نمیذارن که به شما عیدی میدن!

بی پولی میگذره ولی اینکه بخاطر ۴۰۰ تومن بی پولیتونو به همه حالی کنید برای خودتون بده

با روی باز این ۴۰۰ تومنو بده شوهرتم تو آمپاس نذار

چون عیدی یه چیز فرمالیته ست و بهتون برمیگرده!

ما 120 تومن به هر دوتا مامان میدیم خودم ک خواهر ندارم بد به خواهر شوهرامم 70 تومت پول میدیم 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
هیچ وقت نخواه کسیو از کاری که میخواد کنه پشیمون کنی. با سیاست برو جلو

هیچی جواب نمیده

همش میگه تو خیلی حسود و بدجنسی

من از خواهرام دست نمیکشم

لعنت ب خواهرش فقط

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
به تو چقدر میخواد عیدی بده

میگع برا تو لباس و اینا میگیرم عیدیه دیگه😏

هیچی جواب نمیده همش میگه تو خیلی حسود و بدجنسی من از خواهرام دست نمیکشم لعنت ب خواهرش فقط

اگه سیاست داشتی کاری میکردی ترکش بده و فقط چشمش به تو باشه

یارب نظر تو برنگردد.       .کاربری جدید نیست به درخواست خودم تعلیق شدم.
هه اونا اع خداشونه 

ب فکر مرد جماعت نباید باشی من هم اولا راحت خرج میکرد وقتی بچه دارشدم و خرج ها بیشتر شد یاد گرفت دیگع چه معنی میده تو این گرونی عیدی دادن و عیدی گرفتن خود خانواده باید بفهمن اصلا تو این زمونه نمیشه توقع داشت از کسی اگه شوهرامون داشته باشن عیبی نداره آدم از خداش هست نه وقتی لنگ زندگی خودشونند

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید