یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من تازه اومدم مشهد اما در کل مشهد تو نازایی خیلب قوی هست دکتر ترکزاده از متخصص های بسیار قدیمی و معروف زنان هست اگه بتونی نوبت بگیری خوبه بارم میخوای از دور و بریا بپرسم ادرس دکتر خوب برات پیوا کنم
خودم پارسال نیشابور بودم میخواستم باردار بشم بعد از ازمایش و سنو مشخص شد ذخیره تخمدانم خیلی پایین هست پیش دکتر ترحمی بودپ دارو داد گفت اگه تا دو ماه باردار نشدی باید بری مشهد ای وی اف خداروشکر ماه اول باردار شدم
فقط دکتر نیره خادم دو نفر از فامیلامون پیشش جواب گرفتن
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
بهترین دکتر نازایی دکتر رویا نصیری که دیگه باید بزاری اون ور سال بری پیشش اکثر بیماراش به دفعه اول ای وی اف باردار شدن حتی بعضی دکترهای دیگه که نتونستن عمل ای وی اف موفق داشته باشن مریضاشونو میفرستن پیش رویا نصیری