2777
2789

امشب رفتم دوباره سر جیبش اون مواد نصف شده بود و امشب نرم بود مثل تریاک و اینا ، دیشب فک کنم تو سرما تو تراس سفت شده بود امشبم تو تراس بود ولی مدت کمتر.

هنوزم بویی نفهمیدم ازش ،یه تیکه کندم که فردا حرارت بدم ببینم چه بویی داره یا ببرم به عطاری نشون بدم .

ولی اگه تیز باشه میفهمه که من دست زدم آخه یه حور خاصی پیچیده بود من نتونستم مثل اولش بپیچمش.

باید منتظر باشم ببینم عکس العملش چیه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6053892/بیاید-مبعث-رو-روزه-بگیریم-و-دعا-کنیم-تشریف-بیارید-براتون-بگم?page=1

لطفا نگید بسه و نذار

اسی جانم بااجازه تون 

خانمایی ک عذر دارن هم میتونن بیان فقط برای دعا و زیارت تگ میکنم

حاجت هممون روا انشالله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما پیگیری کنید واقعا خانمان سوزه

چیکار کنم ؟؟؟؟به خدا که نمیدونم ، ۱۶ سال پیش با بدبختی اعتیادشو ترک دادم تازه زیر بار نمیرفت بعد ۶ سال که خودش اومد اقرار کرد .

۴سال پیش دوباره زیر بار نمیرفت و خودش باز اومد بعد یکی دوسال اقرار کرد و ترک کرد به اصطلاح ولی فک کنم از همون موقع زده به تریاک .

الان هم چند ساله دارم جنگ و دعوا میکنم که تو اعتیاد داری و زیر بار نمیره.

الان‌چیکار میتونم کنم؟؟؟

چیکار کنم ؟؟؟؟به خدا که نمیدونم ، ۱۶ سال پیش با بدبختی اعتیادشو ترک دادم تازه زیر بار نمیرفت بعد ۶ س ...

اول مطمئن شو 

بعد اونایی که مصرف دارن گاهی میخورن از ترس و نمیکشن حتما فکر اساسی کن بچه داری؟

خب زمان زیادی بیرون هست و خیلی هم جا و مکانش مسخص نیست

مطمعنن داره مصرف میکنه دیگ  قرص متادون اصلا خوب نیس روانو بهم میریزه  واس ترک تریاکم باید خودش بخاد زوری نمیشه الانم واس ترک قرص میدن خیلی بده و ضرر داره  ردی مغر تاثیر خیلییی بدی میزاره ک همون  موادشو بکشه ضررش کمتره🤦‍♀️