2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنارش دراز میکشیدم اینقد لالایی میخوندم تا میخوابید

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
برای پسرم کتاب میخونم تا خوابش ببره ، از نوزادی انجام دادم عادت کرده ، دخترمم کوچیک بود همینطوری میخ ...

چقدر عالی

من تصمیمم برای قطع شیر شب جدی بود اما نشد واقعا

کی و چطوری شیر شب رو قطع کردید

زنده باد بال خدا، که فرو می افتد و درست روی شانه من می نشیند، زنده باد...
بچه من متاسفانه فقط با شیر می‌خوابید..‌الان که از شیر گرفتم بغلم می‌کنه میخوابه

بعد از شیر گرفتن واسه خواب اذیت نشد؟

زنده باد بال خدا، که فرو می افتد و درست روی شانه من می نشیند، زنده باد...

روپام.

الانم سه سال و نیمشه.هنوزم روپام میذارم.دلم میگیره از بزرگ شدنش.اینکه دیگه نتونم روی پام بخوابونمش.خودش همش میگه خودم روی تختم میخوابم ولی من فعلا تا جا داره میخوام روی پام بذارم

به حرف کسی هم کاری ندارم.

حرف زیاده.والله سر از پوشک گرفتنش هی حرف بارم کردن که وااااا بچه حرف میزنه هنوز از پوشک نگرفتی.این هنر زنه که بچه رو زود از پوشک بگیره.خلاصه کار خودمو انجام دادمو یک ماه مونده به سه سالگیش خیییلی راحت بدون هیچ کثیف کاری بچه رو از پوشک گرفتم.نه به پسرم استرس دادم نه به خودم.

الانم به حرف دیگران که میگن واااا هنوز اتاقشو جدا نکردی اهمیتی نمیدم

حرف زیاد زدم.شرمنده  دل پر دردی داشتم  

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...