2777
2789
عنوان

خانماي متاهل يه تجربه بزرگ از زندگي متاهليتون ميشه بهم بگيد

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 110 پست

تجربه ی چند ماهه ی من اینه که پیشنهاد میکنم یه روز هم با خانواده همسر زندگی نکنید شده صبر کنید تا شرایط محیا شه برید تو خونه ی خودتون ولی با خانوادش نهههه... 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیز کف دست شوهرت نزار 

زیادم بهش پیله نباش همیشه مهربون باش ولی  بزار اون بیاد پیشت و حرف بزنه وقتی خیلی دنبالش باشی فرار میکنه ولی اگه وانمود کنی فرار میکنی دنبالت میدوئه

اگه نداشت چي ازش بخوام قرض كنه؟ يا نه فقط در حد جيبش؟

به هر حال تا حدودي داره

واسه خودت ارزش قائل باش

آرايشگاه برو

دكتر پوست برو

به موقع چكاپ زنان شو

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

عزيزم هميشه هميشه هميشه يه پرده احترام و رودرواسي بين خودت و خانواده همسرت بذار باشه 

نميگم بد باش واسشون كاري از دستت بر اومد دريغ نكن 

اما هميشه حد و مرز و رعايت كن 

خودي و خاكي نباش خيلي قاطي نشو 

ولي مهربونيت بجاش باشه 

احترام بجاش باشه 

اين از نظر من در رابطه با خانواده همسر 

در رابطه با شوهرتم 

سعي كن هميشه يه جوري رفتار كني كه مجبور به عذر خواهي نشي 

حرفتو بزن ولي با ارامش 

آرامش داشته باشي زندگي تو مشتته

به هر حال تا حدودي داره واسه خودت ارزش قائل باش آرايشگاه برو دكتر پوست برو به موقع چكاپ زنان شو

اها مرسي 

من با اين ك سنم كم نيست اما تجربه ندارم براي همين اين تاپيك واسم خيلي مهمه❤️

درکش کن و همراهش باش، بهش توجه کن، رو حساسیتهاش‌ حساس باش، اگه از چیزی یا کاری بدش بیاد سعی کن هرگز انجامش ندی

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!