2777
2789
عنوان

هنوز نرفتیم سر خونه زندگیمون میخوام طلاهامو بفروشم برای ودیعه خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 83 پست
خب ببین همسره من وقتی اومد و عقد کردیم دو روز بعدش رفت سربازی و سرباز بود برای همین نتونست پس اندازی ...

خوب مگه میشه با یه حقوق کارمندی الان زندگی چرخوند ؟من خودم کارمندم حقوقمم بد نیست تازه خرج خونه هم نمیکنم 10 روز اول تمام میشه ...با مستاجری سخته باید شماهم شاغل بشید به نظر من ...شما که پشتوانه خانواده هم ندارید و باید خودتون بجنگید ..به هر حال نظر من هست و سطح رفاهیات که هرنظز میخواد با دیگری متفاوته ..باید دید شما چی میخواید از زندگی ..وگرنه طلا فروختن عیبی نداره ..پول ودیعه رو به نام خودت قولنامه کنید فقط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من فقط دلم میخواد برم سر خونه زندگیم بقیه میگن صبر کن عروسی بگیریم ولی خب من نمیتونم صبر کنم دل ...

قانع بودن بدنیست گلم ولی به شرط اینکه ازت سواستفاده نکنن من خانواده همسرم خیلی سواستفاده کردن ازقانع بودنم پشیمونم.

شایدخانواده همسرشمااینجوری نباشن.اعزام بشن برای کارشون قراره همون شهرخونه بگیریداینکاروکنید.ولی قبلش لااقل یک اتلیه برید.چون کروناس کلاجشن نمیشه گرفت

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

من طلاهای مجردیمو باخودم نیاوردم گذاشتم خونه مون. چون میدونم شوهرم تا دستش تنگ میشه بفکره فروشه 😑

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

منم قبل عروسی فروختم البته خودشوهرم‌واسم خریده بود الانم راضی ام و اصلاهم پشیمون نیستم شوهرمم جبران کرد برام

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
بنظرم نفروش بگردین خونه بارهن کم پیدا کنین 

ببین اینجایی که ما زندگی می‌کنیم خونه در حد 40 تومن رهنه ولی خب الان یه جایی هست که خیلللی تمیزه خیلی کف سرامیک کابینت ام دی اف رهن 20 تومن میگیره اگر قرار باشه چهل تومن رهن بدیم نمیتونیم برسونیم و واقعا میمونیم کل طلا های منم میشه 25 ملیون 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
منم قبل عروسی فروختم البته خودشوهرم‌واسم خریده بود الانم راضی ام و اصلاهم پشیمون نیستم شوهرمم جبران ...

خداروشکر عزیزم

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
خداروشکر عزیزم

ممنون گلم زندگی مشترک یعنی همین حتماهرچی دلت میگه انجام بده ایشاالا که خوشبخت بشی 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

خوب چه اشکالی داره.به کسی چه ربطی داره مهم خودتی زندگیه خودته.برا رفاه هودتون داری اینگارو میکنی

من خودم حتی اگه یروز نامزدم بخواد خونه بخره حاضرم از همه چی بزنم جتی عروسی نگیرم یا  بگم طلا نخرین یا وام ازدواجمو بدم که خونه بخره

خدایا رهایم نکن😔

ببین اینجایی که ما زندگی می‌کنیم خونه در حد 40 تومن رهنه ولی خب الان یه جایی هست که خیلللی تمیزه خیل ...

باز هرجور صلاحتونه. انشالله جور میشه شمام نمیفروشی 😄

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil