2777
2789
عنوان

هنوز نرفتیم سر خونه زندگیمون میخوام طلاهامو بفروشم برای ودیعه خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 83 پست
راجب گفتن به خونوادت والا نظری ندارم اما کلا دارم بهت میگم طلاهات رو اگه میفروشی مطمئن باش که برای ...

نه اصلااا اینجوری نیس شوهرم از همه لحاظ قدرمو میدونه و جونش برام میره و اینکه خودمم آدم مادی ام نیستم که طلا برام مهم باشه 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

من فروختم چون پدرشوهرم گفت نه عروسی میگیرم نه کمک میکنم بهتون برای خونه و....من لج کردم فروختم برایودیعه جشن و...به دلم موند.راضیم ازتینکاراماته دلم یکم حسرتشونومیخورم.بعدهم جلوفامیلاشون پزمیدادن طلاهایی که برات خریدیم چیشدمنم طاقتم تمام شدگفتم شمانخریدین اونایی هم که داشتم فروختم چون شماکاری برای پسرتون نکردین

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگیه خودته ب کسی ربط نداره هرکاری لازمه انجام بده .

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
خوب فروختی بعدش چی ؟مثلا سال بعد میخواید چجوری دوبرابرش کنید ؟بی گدار به آب نزن ...بحث طلا فقط نیست ...

خب ببین همسره من وقتی اومد و عقد کردیم دو روز بعدش رفت سربازی و سرباز بود برای همین نتونست پس اندازی داشته باشه به حقوق سربازی ولی به خاطر من همه تلاشاشو کرد و کارمند نیرو انتظامی شد که شنبه هفته دیگه اعذام میشه زندگیمون قرار نیست همینطوری بمونه که 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
من فروختم چون پدرشوهرم گفت نه عروسی میگیرم نه کمک میکنم بهتون برای خونه و....من لج کردم فروختم برایو ...

حالا من فقط دلم میخواد برم سر خونه زندگیم بقیه میگن صبر کن عروسی بگیریم ولی خب من نمیتونم صبر کنم دلم خونه خودمونو میخواد نمیدونم شاید من زیادی قانعم ولی خب این چیزا برام مهم نیس

خب ببین همسره من وقتی اومد و عقد کردیم دو روز بعدش رفت سربازی و سرباز بود برای همین نتونست پس اندازی ...

منم قبلا فروختم به عنوان قرض به شوهرم دادم بعدا واسم قشنگترشو گرفت البته اون موقع طلا ارزون بود 

طلای خودته واسه زندگی خودت میخای خرج کنی به کسی ربطی نداره 

بعد بگو باندازه طلاهات چند دنگشو بزنه بنامتا یادت نره

پول پیش میخواد بده😐😐😐😐😐😐😐😐

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
چی بگم می دونم از یه طرف مجبوری و عاشق  و از یه طرفم مردا بیشترشون با اینکار لوس می شن و یاد م ...

بد برداشت نکنید شوهرم اصلااا به فروختن راضی نیست من به اجبار میخوام اینکارو کنم و همه مردا یکی نیستن