2777
2789

بچها ما دوسال بیشتره که عقدیم 

دستمون خالیه خیلللی 

فقط یه وام داریم که همسرم برمی‌داره پنجاه تومنه بعد من یه مقدار از مجردی طلا دارم که تصمیم گرفتم که بفروشم بدم برای پوله یپشه خونه( از خانواده شوهرمم نمیخوایم کمک بگیریم کلا نزدیکه 20 میلیون پس انداز دارن که اونم واسه خودشونه)

به خانوادم هم هنوز چیزی نگفتم نمیدونم واکنششون چیه چجور بگم ب نظرتون؟ الان اگر بگم میخوان بگن چرا خانوادش کمک نمیکنن هنوز وام نگرفته میخوای چیکار الان میفروشی ولی خب یه خونه هست با شرایط خوب اگر الان نفروشم از دستمون میره

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا زندگی تو دوست داری  عیبی ندارخ

دوست دارم و حاضرم هر کاری کنم فقط نمیدونم واکنش بقیه چی باشه 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

عزیزم چ اشکالی داره

همسرته کمکش کن

خودت هم ک میگی ممکنه اگ الان این کار و نکنی دیگ این شرایط پیش نیاد

پس ب نظر من حتمن کمکش کن

دارع قلبم میوفته از سینه، وزنه چشمات بدجوری سنگینه، جوری کع انگاری دوتا پام روی مینِ😜 شاید اصلا خدا بخشید،دیگه مرگ بر گفتنامونو نشنید:)احتیاج دارم به طُ،، به گفتن از حالم به طُ انقد دسته گل آب بدیم، بگن نه تو آدم بشویی نه من آدم بشو..احتیاج دارم بریم، یه ماه شمال باشیم بعد از جنوب درایم:))اصلا احتیاج دارم دیگه بریم نیایم..یه چند ماه از زندگی رسید نخوایم ..                     احتیاج دارم بهم اعتماد کنی بدون امضا، همین،،،،بهت همه گندامو بگم بشنوی و یه دونه چرا نگی                            احتیاج دارم بگی حق نداری بری، وایسا باهم بریم،،بگی مراقب باشم موقع رانندگی:))                                                        تو رو جای خدا نه، تو رو بعد از خدا من، قدِ عشقای عالم میپرستم، میپرستم..دلم قرصه وقتی یه کوه میذاره دست تو دستم(بابا♥)                                                                   تو شخصی ترین حریممی ، افراطی ترین عقیدمی ، انگیزمی ، بیشتر از یه نیممی ، دلیل اینکه الان منطقی امی ، همیشه چپه سینمی ، میتپی♥
بعد بگو باندازه طلاهات چند دنگشو بزنه بنامتا یادت نره

قرار نیس بخریم عزیزم میخوام اجاره کنیم بعدم منو همسرم نداریم این حرفارو 

بنظرم کار خوبی میکنی عزیزم.برای کسی که نمیخوای خرجش کنی برای آینده خودتونه.آرزوی خوشبختی دارم برات عروس خانم😍

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
بنظرم کار خوبی میکنی عزیزم.برای کسی که نمیخوای خرجش کنی برای آینده خودتونه.آرزوی خوشبختی دارم برات ع ...

دورت بگردم مرسی ❤️

راجب گفتن به خونوادت والا نظری ندارم

اما کلا دارم بهت میگم طلاهات رو اگه میفروشی مطمئن باش که برای زندگی داری از طلای خودت میگذری که قراره تا ابد باشه انشالله

منطورم بد دریافت نکنم منظورم اینه بعدا حسرت طلاهاتو نخوری همین گلم  

انشالله پولتونم جور شه برات دعا میکنم حتما

لِذَت بَخشْ تَرين اِنتِخاب زِندِگيمْ توُییٖ همسرجان...♡ 

خوب فروختی بعدش چی ؟مثلا سال بعد میخواید چجوری دوبرابرش کنید ؟بی گدار به آب نزن ...بحث طلا فقط نیست ...بحث یک عمر زندگیه که باید با روال سخت طی کنی ..کلا یه فکر جدی به فکر زندگیتون کنید ...مثلا فروش طلا و راه انداختن کار