2777
2789

زیر گردنش و زیر مای بیبی اش دون های قرمز زده از چیه خطرناکه؟؟ 

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

عرق جوشه عزیزم

پوشکشو زود عوض کن و سعی کن بشوریش به جای دستمال مرطوب

زیر گردنش هم چون هنوز نمیتونه گردنشو نگه داره عرق میکنه

پودر بچه بزن و قشنگ پخشش کن روی گردنش بعد هم همه ی آثار پودر رو پاک کن از روی گردنش که خمیر نشه

مرتب این کارها رو انجام بدی خوب میشه به امید خدا گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عرق جوشه عزیزم پوشکشو زود عوض کن و سعی کن بشوریش به جای دستمال مرطوب زیر گردنش هم چون هنوز نمیتونه ...

مرسی عزیز دلم چ جالبه اسمش نمیدونستم😍

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

زیر گردن و بغلشو وکشاله رانشو پودر بچه بزن و اگر درکل بدنش زیاد شد بدکترش نشون بده ممکنه حساسیت به مواد لبنی داشته باشه که از طریق شیر منتقل میشه بهش. شیر خودتونو میخوره ؟ 

زیر گردن و بغلشو وکشاله رانشو پودر بچه بزن و اگر درکل بدنش زیاد شد بدکترش نشون بده ممکنه حساسیت به م ...

اره شیر خودم میخوره فک کنم همین عرق جوش باشه اخه فقط داخل پوشکش و زیر گردنشه

چیزی نیست اگر همین دوجا هست اگه منتشر شد  بدکترش نشون بدید. تمیز نگهش دارید . واز گرما هم میتونه این جوشهای ریز و قرمز رو بزنه. زیاد بسته نگهش ندارید گاهی بذارید  بعداز نظافت پاش هوا بخوره. لباسهاشم کاملا نخی باشه . 

چیزی نیست اگر همین دوجا هست اگه منتشر شد  بدکترش نشون بدید. تمیز نگهش دارید . واز گرما هم میتون ...

چشم حتما💖💖

خودم چن ماهه درگیر دونای قرمزم یبار دکتر گف عرق جوشه دیشبدوباره بردم گف حساسیته اینبار خوب نشد میبرم شهردیگه دکتر

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

عزیزم پسر منم صورتش اینجور شده.مال شیر مادره..حساسیت به موادیه که ما میخوریم..چون بچه قبلیمم همینجوری شده بود هفته دوم تولدش...مال گرمیجاته و لبنیات که میخوریم میره تو شیرمون...دردسریه این شیرمادردادن رژیم غذایی خاصی میخواد...من روزی دوسه بار عرق کاسنی و عرق نعناع میخورم بعد غذاها

عزیزم پسر منم صورتش اینجور شده.مال شیر مادره..حساسیت به موادیه که ما میخوریم..چون بچه قبلیمم همینجور ...

اخه فقط داخل پوشک و زیر گردنشه جاهای دیگه نزده😥

اخه فقط داخل پوشک و زیر گردنشه جاهای دیگه نزده😥

داخل پوشک که پس مال پی پیشه...البته اونم میتونه تاثیر غذاهای ما هم باشه...نمیدونم..زیر گردن هم که هگاهی با پنبه و آب یا عرق کاسنی بمالی بد نیست