2777
2789
عنوان

چیکار کنم مث سگ بیاد منت کشی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14467 بازدید | 75 پست
عزیزم خودتو اذیت نکن لیاقتتو نداره🧡به وقتش یکی میاد سمتت ک تازه عشق و ارامشو میفهمی ارزش خودتو با ا ...

دیگه نمیتونم به هیچ پسری اعتماد کنم اونم مث این نابودم کنه چی؟ من بهش اعتماد داشتم فک میکردم این با همه فرق داره واقعا دوسم داره ولی دریغ😞دیگه تا اخرش تنها میمونم بهتر از اینکه بازم بشکنم😣

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️
امتحان کردی؟

آره ، بستگی به اخلاق شوهرت داره دیگه یکیو انتخاب کن😅

ولی من شخصا خوشم نمیاد مثلا آدم غذا نپزه که تهش مرد تو ذهنش بگه اگه به غذاست که بیرون میخورم اصن . یا مثلا جدا بخوابی که انگار فقط این تنها چیزیه که میتونی بهش ببخشی.کالای جنسیش بودن. ببخشید ولی اینجوری به نظرم بیشتر دل زده میشه و براش بی اهمیت میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینکارو میکنم دوس پسرم بیشتر به سمتم کشیده میشه بستگی به آدم داره 

😞😞

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️
آره ، بستگی به اخلاق شوهرت داره دیگه یکیو انتخاب کن😅 ولی من شخصا خوشم نمیاد مثلا آدم غذا نپزه که ت ...

من قبلا هم بی محلی کردم هم غذا درست نکردم نیومده منت کشی ولی ی دفعه یادمه غذا و همه چی براش آماده میکردم فقط میاوردم میذاشتم جلوش باهاش حرف هم میزدم ولی مث غریبه ها ی دفعه خودش اومد معذرت خواهی

ینی باهاش قهر نمیکنی؟

ن اصلا خیلیییی ب خودم میرسم شیک و مرتب و با بوی خوب و اینا با لباس ناز و ارایش و فلان 

وقتی میاد سلام میکنم عین همیشه فقژ دیگه در اون حد شاد نیستم مث قبلا .

میرم تو آشپز خونه شروع میکنم انجام دادن کارام 

چای براش میزارم میبرم 

ولی حرف نمیزنم 

البته سوال بپرسه جواب میدم ولی خب دیگه  زیاد مشتاق صحبت خودمو نشون نمیدم 

اونم خسته میشه میاد میگه از دست من ناراحتی ببخشید دیگه تکرار نمیشه ی بار زیاد محل نمیدم انگار نشنیدم دفعه دوم دیگه قشنگ میگه غلط کردم 

چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن 
ن اصلا خیلیییی ب خودم میرسم شیک و مرتب و با بوی خوب و اینا با لباس ناز و ارایش و فلان  وقتی می ...

پس همینو امتحان کنم...ولی اخه ی حرفایی بهم زده قلبم شکسته قلب شکستمو چیکار کنم؟

من قبلا هم بی محلی کردم هم غذا درست نکردم نیومده منت کشی ولی ی دفعه یادمه غذا و همه چی براش آماده می ...

عه خب پس خداروشکر رو شوهر شماهم جواب میده 😍 مشکل حل شد بسلامتی🙂 اگه این دفعه نیومد با این برخورد یا جواب نداد بدون دعوا باهاش منطقی صحبت کن بگو مثلا که ناراحت شدی و بهتره دیگه باهم اینجوری برخورد نکنین تا آرامش داشته باشین جفتتون

هیشکی مثل من نابود نشد ۵سال با یکی دوست بودم اخراش گفتم تا کی منتظرش بمونم خواستگار واسم اومد جواب م ...

عشقتون پایدار عزیزم (:

ولی من سگ شانسم تو چشم کسی دیده نمیشم اصلا منو چه به ازدواج خواستگار کجا بود خداییش 

پس همینو امتحان کنم...ولی اخه ی حرفایی بهم زده قلبم شکسته قلب شکستمو چیکار کنم؟

عزیزم تو ک اشتی نمیخوای بکنی فقط داری ب خودت میرسی حال و هوات عوض شه . لباس خوشگل میپوشی از تو فکر حرفای زشتش بیای بیرون باهاشم حرف میزنی چون قهر مال بچه هاس 

وظیفتم ک غذا درست کردنه انجام میدی چون خودتم قراره غذا بخوری و ب اون یاد میدی حتی اگه بهم بی محلی میکنیم و دلمون از هم گرفته ولی بازم قرار نیست کسی از وظیفش کم بزاره 👌

چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن 
میاد منتظر باش و قدر خودتو بدون

مرسی گلم❤️🥀