2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۵ ماهم بود که کرونا اومد

وای که چقدر استرس کشیدم، اون روزای اول که فقط گریه میکردم از ترس

الانم یک سال و نیمه قرنطینه م

قبلشم به خاطر آنفولانزای h1n1

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

من .نه افسردگی نگرفتم بچم دیگه تقریبا شیش ماهشه.فقط یکم برا دکتر رفتن و آزمایشات استرس داشتم که خداروشکر مشکلی پیش نیومد 

دختر خواهر شوهرم یک دختربچه ناز پنج شیش ساله هستش که مبتلابه سرطان خون شده لطفا با دل های پاک تون برای سلامتیش و شفا یافتنش دعا کنید و سوره حمد بخونید و صلوات بفرستید تا دل یک مادر نگران رو شاد کنید. ان شاءالله خدا به بچه ها تون سلامتی بده
من .نه افسردگی نگرفتم بچم دیگه تقریبا شیش ماهشه.فقط یکم برا دکتر رفتن و آزمایشات استرس داشتم که خدار ...

عزیزم شما همه سونو و غربارگری ها رو رفتین؟؟؟

من نمیخام همشو برم اونایی ک مهمه رو میخام برم ک نمیدونم کدوما مهمتره

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
من ماه دومم هستش خداروشکر  توکل بخدا دارم ان شالله چیزی بدی پیش نمیاد

مطمئناً بخیر و سلامتی بغل میگیریش

گر مرا هیچ نباشد،نه به دنیانه به عقبی🤍چون تودارم همه دارم،دگرم هیچ نباید

من .نه افسردگی نگرفتم بچم دیگه تقریبا شیش ماهشه.فقط یکم برا دکتر رفتن و آزمایشات استرس داشتم که خدار ...

ان شالله دختر خواهر شوهرتونم شفا پیدا میکنه ، دختر عموی منم ۶ سالش بود سرطان خون گرفت الان دو ساله الحمدالله خیلی بهتره

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
خودم چون رعایت میکنم مشکلی ندارم ولی دلم پره از مادرشوهرم که همه جا میره عروسی عزا مهمونی تولد هرررج ...

ای وااای چقدر بد. کاش همه درک میکردن🥴

گر مرا هیچ نباشد،نه به دنیانه به عقبی🤍چون تودارم همه دارم،دگرم هیچ نباید

ان شالله دختر خواهر شوهرتونم شفا پیدا میکنه ، دختر عموی منم ۶ سالش بود سرطان خون گرفت الان دو ساله ا ...

ممنون عزیزم ان شاءالله 

دختر خواهر شوهرم یک دختربچه ناز پنج شیش ساله هستش که مبتلابه سرطان خون شده لطفا با دل های پاک تون برای سلامتیش و شفا یافتنش دعا کنید و سوره حمد بخونید و صلوات بفرستید تا دل یک مادر نگران رو شاد کنید. ان شاءالله خدا به بچه ها تون سلامتی بده