2777
2789
عنوان

یادگیری زبان ترکی استانبولی

353 بازدید | 14 پست

سلام وقت بخیر،نظرات دوستان رو که میخونیم اکثرا یا میگن زبان بلدیم یا فولیم یا اینکه آذری هستیم کسی نیست یه راه جدید که انگیزه ام درش باشه خودآموز برای یادگیری بگه؟اینکه کتاب بخون قطعا و طبیعتا همه اینو میگن اگه راه خسته کننده ای و بی فایده ی هست زبان با کتاب طبیعتا گفتارتون خوب میشه ولی صحبت کردن و پاسخ دادن ب طرف مقابلتون اصلا جوابگو نیست با کتاب،سریالم طبیعتا باید حداقل سطح متوسطی از زبان باشی تا بتونی با فیلم ادامه بدی،اگه کسی هست برای شروع از صفر یه راهی بگه ممنون میشم 

کلاس چرا نمیری؟

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همون صفر صفر بودم با سریال شروع کردم الان بلدم خیلی از کلمه هارو

ولی دوس ندارم یاد بگیرم

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
من همون صفر صفر بودم با سریال شروع کردم الان بلدم خیلی از کلمه هارو ولی دوس ندارم یاد بگیرم

کلمه یادگرفتن ک میشه لغت خالی هم خوند و یاد گرفت ولیکن صحبت کردن و پاسخ دادن ب طرف مقابل رو میگم بعدش صفر صفر چطوری متوجه میشید سریال چی میگه مگر ترک آذری باشید 

کلمه یادگرفتن ک میشه لغت خالی هم خوند و یاد گرفت ولیکن صحبت کردن و پاسخ دادن ب طرف مقابل رو میگم بعد ...

اره ترکم ولی اصلا ترکی صحبت نکردم فقط همه جافارسی

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
ینی تو دیوار آگهی بزارم پارتنر مبتدی جهت یادگیری زبان ترکی؟

خير

توو ديوار بعد دسته ها بعد اجتماعي وبعد داوطلبانه

اونجا بعضياهم خودشون اگهي دادن

مثلا اقابااقا

يا خانم با خانم

من براي ارتقا به اين جهان آمده ام 🤗🤗💐💐