مثلا ژل سینره و فیس واشش. ماسک های طبیعی ک با مواد طبع خنک درست میشه. حتی دکتر بهم قرص ترتینویین و ی ...
من توصیه میکنم بر اثر تجربه ای که دارم همه برند های ایرانی رو بنداز دور و تخمه و شیرینی کم تر بخور آزمایش هورمونی هم بده البته بعضی ها راکوتا میخورند ولی من خیلی میترسم چون یکی رو میشناسم دچار آسیب کبدی شد
من تونر و ژل ضد جوش و کرم آبرسان نیتروژنا میزنم میسلار گارنیر ژل شستشو بایودرما میزدم ولی زیاد راضی نیستم میخوام ایوروشه یا لورال امتحان کنم و هر روز هم باید ادامه بدی ژل ضد جوش مواقع جوش بزن
ممنون ک معرفی کردی عزیزم حتما در اولین فرصت نیتروژنا رو امتحان میکنم اگه راضی هستی
من آبرسان گریپ فروتش رو خریدم ولی واقعیت رو بگم از ژل شستشو بایودرما خوب نبود آهان من هفته ای دو بار از ماسک ذغال فریمن هم استفاده میکنم عالیه الان نمیدونم چند شده 😳
با لیزر موافق نیستم ابجیم انجام داد بدتر شد ک بهتر نشد . کرم خاصی مد نظرت نیس؟
نه عزیزم باید تحقیقات کنم خواهرت راضی نبود از لیزر من دو تا خال کوچک داشتم میخواستم برم برای جای جوش میگن کرم روشن کننده ویتامین سی خوبه خودم استفاده نکردم
نه عزیزم باید تحقیقات کنم خواهرت راضی نبود از لیزر من دو تا خال کوچک داشتم میخواستم برم برای جای جوش ...
برای خال خوبه لیزر اما برای کک و مک یا جای جوش نری عزیزم خواهرشوهرم آرایشگری خال خوب در میاد با لیزر ب شرط اینکه از همون روز اول ترمیم کننده روش بزنی اگه نزنی بد میشه