2777
2789
عنوان

بچهااا کمککککککک🥺

81 بازدید | 8 پست

دوستان من  موهای  ساق پام و رون  پام خیییییلی مووو زیاد داره  پر پررر خسته شدددم😭😭😭😭   آیا لیزر جواب میده همشو از بین میبره؟  چکار کنم  کم پشت بشه😭 راهکار بدید چکار کنم خدا خیرتون بده😔❤

بهترین راه حل لیزره

با یه دستگاه خوب

منم این مشکل و دارم 

بعد عید میخوام برم لیزر 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به به متخصص پوست و مو مراجعه کن، آزمایش بده ببین مربوط به هورمون.بعدش متخصص خودش تصمیم میگیره که دارو بدت یا لیزر کنی

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
واقعا لیزره کامل میبره یا کم پشت میکنه؟ 🥺

اول باید ازمایش بدی که ببینی مشکل هورمون نداشته باشی یا کیست نداشته باشی چون لیزر دیگه  کاربردش و از دست میده 

اگه پریودات منظمه به احتمال زیاد مشکلی نداری و میتونی بری لیزر این حرف دکترمه

بعدم لیزر بالای 90درصد موهای زاید رو از بین میبره 

بهترین جنس پوست برای لیزر پوست های سفید با موهای مشکی و ضخیم هستش 

برای پوست های سبزه تر یه مقدار کار سخت تره 

موهای نازکم لیزر بشن بدتر تحریک میشن و ضخیم میشن

اگه این موارد و داری و با یه دستگاه خوب مثل کندلا لیزر کنی شک نکن نتیجه خوبی میگیری 

جلساتم سر وقت باید بری

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اول باید ازمایش بدی که ببینی مشکل هورمون نداشته باشی یا کیست نداشته باشی چون لیزر دیگه  کاربردش ...

منم  پوستم  سفیده باموهای ضخیم 🥺خداکنهههه نتیجه بگیرم مرسیی عزیزم راستی باید چن جلسه  برم تا تاثیر داشته باشه؟

منم  پوستم  سفیده باموهای ضخیم 🥺خداکنهههه نتیجه بگیرم مرسیی عزیزم راستی باید چن جل ...

باید بین 6تا 8 جلسه برید تا دورتون کامل بشه

بعد, از اون سالی یه بار شارژ میکنید تا چند سال بعدم دیگه کلا محوه موهاتون