2777
2789
عنوان

زن برادرم شورشو درآورده

7377 بازدید | 119 پست

گاهی فکر میکنم چه اشتباهی تو زندگیم کردم که دارم اینجوری تاوان میدم

من همسرم بهم خیانت کرده و جریانش مفصله تو این تاپیکم نوشتم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4331746/خیانت-همسرم-و-تجربه-من?postId=178657990

بعد زن برادرم انگار یه بار همسرمو اتفاقی با این خانوم دیده که داشتن میرفتن خونه جریانشو تو این تاپیک گفتم که من جمعش کردم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5500499/زن-برادر-بی-وجدان-من?page=1 

حالا زن برادرم دیشب به شوهرم پیام داده که کار واجبی داره باید حتما ببینتش و به منم نگه

همسرم بهم گفت منم بدجوری دلم شور افتاد و نگران شدم

گفتم بهش بگو من چیزی از همسرم پنهون ندارم اگه حرفی دارین تشریف بیارید خونه و زن داداشم هم پیام داده هم من هم شما میدونیم خیلی چیزا هست که فرزانه نمیدونه

مخصوصا درباره خانم فلانی

وقتی این پیامو دیدم اصلا دستم یخ کرد

همسرمم حالش بهتر از من نبود

گفتم ولش کن بیا دست پیش رو بگیریم حالا تهش اینه که رسوا میشی

الان وا نده

بهش پیام بده من چیز بیشتری از فرزانه راجبه اون خانوم نمیدونم و اصلا متوجه نمیشم این نحوه پیام دادنتون یعنی چی یه بارم خونه مادر به حرمت همه سکوت کردم و معذرت خواهیتون رو قبول کردم واقعا نمیفهمم دنبال چی هستین 

دوباره بعد یه مدت پیام داد من منظوری نداشتم و نمیدونم چرا اینقد عصبانی شدین من میگم من یه چیزایی رو باید بهتون بگم که فرزانه نمیدونه و اگه به اون بگم چون دلخوری بینمونه قبول نمیکنه

همسرم فقط علامت سوال فرستاد 

اونم نوشت که این خانوم من راجبش تحقیق کردم دختر درستی نیست و اینکه فرزانه باهاش دوسته وجهه خوبی نداره و کسی که نمیدونه شما یه احوالپرسی هم باهاش بکنین مردم فکر بد دربارتون میکنن

فرزانه خودش دختر بدی نیست اما توجه کردین چند وقته حتی پوشش و ... هم فرق کرده و من نگرانم (فقط سیاستشو ببینین بخدا)

همسرم نوشت: ممنون از نگرانیتون 

اونم نوشت خواهش میکنم شما هم مثل برادرم و اینا

(بچه ها چیزی که از پیاما یادمه نوشتم دقیق نیست )

دیگه دوتامون نفس راحت کشیدیم اما دوباره تو ذهن من طوفان شده بود کلی از همسرم گله کردم و گریه کردم اونم گفت اینروزا میگذره بخدا جبران میکنم و... اما من ته ذهنم اینه اگه واقعا زن برادرم بفهمه جریان چیه آبرویی برای زندگیم نمیمونه و همه میفهمن و این منو زجر میده (از پیاماشم معلوم بود میخواد مچ بگیره نتونست)

اصلا نمیدونم چکار کنم                          

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

استارتر ببخشید . خانوما واسم گزارش بزنید لطفا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6051326/جلل-الخالق-کار-کیه-بنظرتون?postId=180403070

من هرگز در زندگی راهنمایی نداشته ام.کسی مرا تربیت فکری و روحی نکرده است.هر چه که دارم از خودم دارم و هرچه که ندارم همه آن چیزهایی است که می توانستمداشته باشم، اما کجرویها و خودنشناختن ها و بن بست ها نگذاشت... بدی های من به خاطر بدی کردن نیست.به خاطر احساس شدید خوبی های بی حاصل است...همیشه سعی کرده ام مثل یک در بسته باشم تا زندگی وحشتناک درونی ام راکسی نبیند و نشناسد...ما فقط می توانیم حسی را زیر پایمان لگد کنیمولی نمی توانیم آن را اصلا نداشته باشیم...نمی دانم رسیدن چیست، اما بی گمان مقصدی است که همه وجودم به سوی آنجاری می شود...بدی های من چه هستند جز شرم و عجز خوبی های من از بیان کردن،جز ناله اسارت خوبی های من در این دنیایی که تا چشم کار می کنددیوار است و دیوار است و دیوار است و جیره بندی آفتاب است وقحطی فرصت است و ترس است و خفگی است و حقارت است...🖤فروغ فرخزاد🖤 این کاربری دست دونفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووف این زنداداشا چی میخوان از زندگی آدم😥😢الان مثلا مچ بگیره بهش مدال افتخار میدن

آدم ها، خیلی کم بلدند خودشان باشند.کاش آن دسته هم که نقش بازی می کنند،توانایی داشتند دستِ کم،همان نقش را به خوبی درآورند!

به شوهرت بگو خیلی سرد باهاش برخورد کنه و از تمام شبکه های اجتماعی بلاک ش کنه به هیچ وجه دیگه جوابشم نده اصلا توی مهمونی هم به سردی باهاش حرف بزنه خودتم همین کار رو بکن دقیقا

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   

حالا اگه ما مچشون رو بگیریم میگن خواهرشوهره بده و دخالت گره و زندگیشون خراب کرده و براش تهمت و پاپوش درست کرده

آدم ها، خیلی کم بلدند خودشان باشند.کاش آن دسته هم که نقش بازی می کنند،توانایی داشتند دستِ کم،همان نقش را به خوبی درآورند!

شوهرت میتونه جواب ایشونو نده کلا

صمناشما خیانت شوهرو قبول کردی 

دیگه چارتاحرف زن داداش مهم نیس

خشمت از همسرت روانگار دوس دارید سر کس دیگه ای خالی کنید

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁

چرا آخه طرف شوهرتی نمیفهمم 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

اینم یادم رفت وقتی مثلا خونه مامانت جمع هستید همچنان که نه خودت و نه شوهرت ادم حسابش نمی کنین سعی کن با شوهرت خیلی بگو بخند کنی این مهمه

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   

اون تاپیکاتو نخوندم شاید برم بخونم اما اینکه همسر شما چه کار کرده و نکرده فقط به شما مربوطه وبس.زن برادر شما خیلی بیشعور تشریف داره  که دخالت میکنه

زیاد پیگیری کرد بهش بگو بهتره سرت تو زندگی خودت باشه

از این زنداداشای بیشعور منم دارم به رنگ لباس خواب من و دفعات حموم رفتنم کار دارن