نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏
یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سه روزه میخوابم پامیشم ادامه داره... امتحان هم دارم...باز خدا رو شکر که طبیعیه
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
سه روزه میخوابم پامیشم ادامه داره... امتحان هم دارم...باز خدا رو شکر که طبیعیه
بله تو بارداری هر کی یه علائمی داره دیگه... انشاالله بسلامت بگذرونی
دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏
عق ، سردرد ، حساسیت سینه و لکه بینی داشتم تو هفته پنجم همش رفع شد
مرسی عزیزم. سردردات تا کی ادامه داشت؟؟؟
ببخشید من موعد پريودم 20ام هست دوماه قرص ال دی خوردم بخاطر کيستم منعدم شد 24رم....الان این ماه ک قرص مصرف نکردم دیگه موعدم چندم میشه?بیستم یا بیست و چهارم??
دعا کنید خدا به منو همسرم یه نی نی هدیه بده یه علی اصغر یا نازنین رقیه
اره سر درد هم داره اوایل بارداری مبارک باشه فقط استرس بیشتر میکنه نداشته باش
سلامت باشی مهربون. آره متاسفانه هفته های اول استرس هم مزید بر علت میشه. ممنونم از راهنماییت.
ببخشید من موعد پريودم 20ام هست دوماه قرص ال دی خوردم بخاطر کيستم منعدم شد 24رم....الان این ماه ک قرص ...
سیکلت چند روزه است گلم؟؟
بله تو بارداری هر کی یه علائمی داره دیگه... انشاالله بسلامت بگذرونی
ممنونم عزیز دلم. امیدوارم شما هم کنار عزیزانت خوب و خوش و سلامت باشی
من هیچی نفهمیدم،الانم هفته هفدهمم بعضی موقعها فکر میکنم که باردار نیستم هیچ علائمی نداشنم،اما این او ...
هزار ماشالله... امیدوارم تا آخرش همین طور راحت برات پیش بره عزیزم.