2777
2789
عنوان

سقط جنین

129 بازدید | 15 پست

سلام‌

شش اسفند بود که برای غربالگری هفته ۱۲ رفتم بهم گفتن ضربان جنین متوقف شده و از دست رفته😭

البته همون موقع موضوع رو باهاتون در میون گذاشتم و خیلیاتون لطف کردین و دلداریم دادین💗

دو روز بعد رفتم دکتر که شش تا قرص بهم داد گفت یه هفته صبر کن اگر جنین خارج نشد اون موقع مصرف کن(واژینال و زیر زبانی)

پنجشنبه گذشته با دلدرد شدید و خون ریزی وحشتناک جنین خارج شد خیلی براش گریه کردم 😭😭 اما جفت موند تا دیروز که بالاخره خلاص شدم

و دردم افتاد 

الان یه کم بهترم

اخی ایشالا دوباره باردار میشی 

چرا قلبش واستاد؟

فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩‍👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیززم چرا اخه یهو ایستاد قلبش؟!  چند هفته ایستاده؟! الان بهتری😢

سلام

هفته هشتم که رفتم ۱۵۰ضربان در دقیقه داشت دکتر گفت همه چی عالیه برو هفته ۱۲ بیا برا غربالگری که وقتی رفتم گفت دیگه ضربان نداره😭😭

علتش هم معلوم نشد ولی واقعا با همسرم عذاب کشیدیم خدا به کسی نشون نده

منم دوتا سقط داشتم یکی شانده هفته رفتم سونو گفت ضربان نداره یکی هم ده هفته بچه ها یعنی دلیل اینکه قل ...

سلام

دکتر من گفت شاید غلظت خون شایدم ژنتیک 

میدونم خیلی ناراحتی کشیدی ولی خدا حتما حاجت روات میکنه