2777
2789
عنوان

هزینه پرستار خصوصی چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 31 پست
نه عزیزم من دولتی بودم 

کدومی شهری رفیق😀

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگی داره ولی مواظب باش ب کی میسپری بچتو الان همه دزدو خطرناک شدن اشنا باشه طرف بهتره

هیچکس ندارم نه مادری نه کسی خواهرم بچه کوچیک دارن زن بابامم همینطور مادرشوهرم هم مریضه موندم 

آرامشم آرزوست🌹
حالا هزینه هیچ میخوام بدونم بیمارستان دولتی پرستار خصوصی میشه ازش گرفت؟

اره عزیزم. به بخش پرستاری قبل زایمانت بگو برات هماهنگ میکنن

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
خخخ خوزستان😅

امشب تو همه تاپیکا هستیم ما😀

دلیل سزارینتون چی بوده ؟ من دنبال یه دلیلم .فعلا یه چیز پیداکردم نمیدونم میشه یا ن ..شنیدم اونایی ک سابقه نازایی دارن دکتر بهشون نامه میده ..من ۱۰سال سابقه دارم .

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
کدوم بیمارستان دولتی رفتی گلی چه سالی که ۲۴۰ شد به نظرت جندی شاپور اهوازبهتره یا حاجیه نرگس ماهشهر

من شهرستانم..از این بیمارستانا اطلاعی ندارم..

هف ماه پیش عمل کردم ولی خب اهواز بیمارستاناش خوبن فقط خیلی شلوغه😥

امشب تو همه تاپیکا هستیم ما😀 دلیل سزارینتون چی بوده ؟ من دنبال یه دلیلم .فعلا یه چیز پیداکردم نمید ...

خخخ آره..

سرم فشار که بم وصل کردن ضربان قلب پسرم ضعیف شد فوری بردن اتاق عمل..اصلا درد نکشیدم شکر خدا..

کی اینو گفته؟؟ ب نظرم ببخشید چرت گفته

هیچکس ندارم نه مادری نه کسی خواهرم بچه کوچیک دارن زن بابامم همینطور مادرشوهرم هم مریضه موندم 

خدا بزرگه عزیزم .بسپر از الان یکیو واست پیدا کنن یا توو فانیلو آشنا کسب ک  محتاج باشه و اطمینانی باشه 

خدایا شُکرت❤🧿
خخخ آره.. سرم فشار که بم وصل کردن ضربان قلب پسرم ضعیف شد فوری بردن اتاق عمل..اصلا درد نکشیدم شکر ...

تو همین سایت خیلیا گفتن نامه گرفتن..دعا کن منم یا زایمان طبیعی خوبی داشته باشم یا اگه قراره اذیت بشم سزارینم کنن ب هر طریقی ک شده😀

تو همین سایت خیلیا گفتن نامه گرفتن..دعا کن منم یا زایمان طبیعی خوبی داشته باشم یا اگه قراره اذیت بشم ...

انشالااا که سزارین بشی..

طبیعی خیلی بده..با اینکه من نکشیدم ولی دو سه بار معاینم کردن ..خیلی بد بود..چندش بود اصن..

ولی سز با اینکه دولتی بودم عااااالی بود برام خداروشکر..درد هم خییییییلی کمه..هر طور شد سز کن

انشالااا که سزارین بشی.. طبیعی خیلی بده..با اینکه من نکشیدم ولی دو سه بار معاینم کردن ..خیلی بد بود ...

خوشبحالت ..توکل بخدا هرچی خدا صلاح بدونه ..اصلا فکر خودم نیستم فقط بفکر بچمم

بعد از ده سال باردار شدی؟؟؟ چرا میخای ریسک کنی طبیعی بیاری؟؟؟

اره ..والا هزینه بیمارستانا خیلی زیاده ..شوهرمم شانس من امسال کارش ب مشکل برخورده مالشو خوردن .از صفر شروع کرده ..اگه پارسال بود بهترین بیمارستان میرفتم غمم نبود ..دیگه توکل کردم ب خدا .خودش بهم بچه داده خودشم مراقبشه