2777
2789
عنوان

هزینه پرستار خصوصی چقدره

645 بازدید | 31 پست

سلام خانوما من واسه زایمانم که سزارینم بیمارستان دولتی میرم چون واقعا هزینه خصوصی رو ندارم میشه از همون بیمارستان دولتی پرستار خصوصی واسه یه شب بگیرم؟

هزینه هرشب پرستار خصوصی چقدره؟

آرامشم آرزوست🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بیمارستان سپیر دوبار زایمان کردم واسه کمک شب چون مادرم نمیتونست خیلی کاری بکنه از پرستارای همون ب ...

دولتیه بیمارستان یا خصوصی؟

نمیدونین بیمارستانای دولتی نیتونیم ازشون پرستار خصوصی بگیریم یا نه؟

آرامشم آرزوست🌹

کلا عرفش از 200تا 600. چ خصوصی چ دولتی. 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

کدوم بیمارستان میری و دلیل سزارینت چیه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
دولتیه بیمارستان یا خصوصی؟ نمیدونین بیمارستانای دولتی نیتونیم ازشون پرستار خصوصی بگیریم یا نه؟

نیمه خصوصی بود پرستارش که نگه میداشت و بچه رو زیر سینم میگرفت میبرد میخوابوند خیلی خوب بودن کاملا دلسوز و حرفه ای بودن 

بچه ی اولم سزارین بودم  بیمارستان جندی شاپور اهواز

اها فک کردم تهرونی .اخه تهران اجازه میدن پرستار یا ماماخصوصی باخودت ببری حتی دولتی ..فردا زنگ بزن با برو از بیمارستانت بپرس

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤