2777
2789

سلام میخوام ظرفشویی بگیرم تا ۱۵ تومن

امروز جنرال رو قیمت گرفتیم ۱۶ و ۶۰۰ بود 

سامسونگ که گفتن چین اصلیه ۱۲ تومن گفتن 

اما الجی ۱۴و ۵۰۰ بود که مامانم داره ولی یه قطعش سوخت نمایندگی گفتن که چون استفاده نکردی خراب شده

دوو هم گفتن کره ایه ولی بعضی ها میگفتن اینم چینیه۱۲ تومنی بود

پاکشوماهم ۱۳ تومن بود 

بنظرتون کدوم مارک بهتره؟ 

دوو دو طبقه بود ولی سامسونگ ۳ طبقه

3طبقه بگیر

ما 5ساله الجی داریم مدام هم داریم استفاده میکنیم هفته ای 3 بار شکر خدا ماشااله راضیم

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی دوو خریدم امیدوارم خوب باشه

ان شالله دوو ایرانه؟ یا قاچاقیه؟ 

چون امروز فهمیدم که یه سری دوو اصفهان میزنه به سریو قاچاقی وارد میکننو مثلا کوره ایه ولی اصلش چینه

دقیقا حرفتون درسته.بخاطر همین بیشتر سمت پاکسوماییم دیگه صددرصد میدونیم ایرانیه و اصله

اتفاقا منم میخواستم بگم پاکشوما بخر

مامان منم ماشبن لباسشویی 2 ماهه خریده پاکشوما خرید لااقل مطمئن بودیم ایرانی اصلشه. خارجی فیک ک بدرد نمیخوره

اتفاقا منم میخواستم بگم پاکشوما بخر مامان منم ماشبن لباسشویی 2 ماهه خریده پاکشوما خرید لااقل مطمئن ...

مبارکش باشه لباس شوییه من پاکشوماست ۴ سالع دارمش خیلی خوبه

3طبقه بگیر ما 5ساله الجی داریم مدام هم داریم استفاده میکنیم هفته ای 3 بار شکر خدا ماشااله راضیم

عزیزم میشه بگی از چ شوینده ای استفاده میکنی ک بصرفه باشه ؟از نمک ظرفشو هم استفاده میکنی 

عزیزم میشه بگی از چ شوینده ای استفاده میکنی ک بصرفه باشه ؟از نمک ظرفشو هم استفاده میکنی 

اره از  نمک استفاده میکنیم

اوایل قرص ماشین میذاشتیم فینیش

ولی دیگه 3ساله یه پودر ماشین گرفتیم خیلی با بصرفه تره هنوز تموم نشده پودر کلیر.. هفته ای هم 2 تا 3بار ماشین باز میکنیم

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣