2777
2789

شوهرم فردا میخاد کارمهمی انجام بده. 🥺🥺🥺

اگر حال و حوصله دارین با دلای پاکتون یه صلوات مهمونم میکنین که کارش عالی پیش بره.؟😭🙏

هرکی دعا کرد لایکم کنه. دعا میکنم برا دلتون😍🙏🌺

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

چندتا فرستاد ب خدا گفنم‌مسکل من ک حل نمیکنی حداقل مشکل اون بنده رو حل کن 

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
چندتا فرستاد ب خدا گفنم‌مسکل من ک حل نمیکنی حداقل مشکل اون بنده رو حل کن 

ممنونم عزیزم. برات دعا میکنم. 🙏🌺💖ان شالله خدا حال دلتو خوب کنه.و بهترینِ چیزی که میخای رو بهت بده

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.