خانواده شوهرم بد نیستن مالی خیلی خیلی حمایت میکنن مادرشوهرمم خیلی داناست خداییش دخالت اینا نکردن تاحالا پدرشوهرمم همه رو بالا به پایین نگاه میکنه بخاطر جایگاهش چندروز پیش دعوتشون کردم با خانواده خودم یهو شوهرم سر پسرم داد بدی کشید منم رفتم بچمو بغل کردم و اوندم سر شوهرم یکم داد زدم بعدش دیگه پدرشوهرم رفت تو قیافه منم دیگه باهاش حرف نزدم همش تقصیر شوهر دیوانه خودمه انقدر لوسش کردن از همه توقع داره منم ویس دادم مادرشوهرم کلی راجع به شوهرم غر زدم اونم فقط گوش داد هرروز صبح برام متن اینا میفرستاد از اون روز نفرستاده منم محلش ندادم تا بهقمه مسجد جای .... نیست مرتیکه ازخودراضی تا دلت یخواد پدر مادر من مهربون جون میدن واسه پسرم هرروز واسش جاییزه میخرن میان میبرنش بیرون منم دیدم خانوادم از کار شوهرم ناراحت شدن گفتم من داد نشنیدم که تو داد میزنیا بار آخرت باشه الان با شوشو چندروزه قهرم از صبح جواب تلفناشم ندادم عصبی شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انصافا جلو من هم به پسرم بی احترامی کنه عروس همون جا تذکر میدم باز دمش گرم فقط رفته تو قیافه... بچه عزیزه اما داد زدن سر شوهرتون جلو جمع یعنی شخصیتش و خورد کردن میزاشتی آخر شب تذکر میدادی حالا اونم از حق پدری ی چیزی گفته پسرش... و اینکه اگر همسرتون تو جمع با شما همین رفتار و میکرد پدر و مادر شما هم مطمئن تو قیافه میرفتن
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
به نظرم کار شما از کار همسرتون صد پله بدتر بوده به هیچ وجه نباید جلو بچتون و دیگران عکس العمل نشون میدادید به رفتار همسرتون اگر رفتارش اشتباهه اصلا جلو بچه چیزی نگید تو خلوت خودتون دعوا کنید باهاش و تذکر بدید اشتباهش رو