خانمهای باردار. مخصوصا اونهایی که یک بچه دارن الان وضعیتتون چطوری باتوجه به شرایط کرونا ، من نمیدونم واقعا اقدام کنم یا خطرناکه دست نگه دارم نمیخوام دخترم تنها باشه !!!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اوضاع چطوره ؟؟؟. وقتی میری دکتر و سونو نمیترسی کرونا بگیری یا وقتی شوهرت میره سر کار میاد خونه ...
نه راستش عادت کردم بعدم عزیرم کرونا قرار نیس همه با اون شدت بگیرن همسرم هم رعایت میکنه خودم هم همینطور ...واقعا مشخص نبود کرونا کی بره ادم باید برنامه خودشو داشته باشه
چرا خوب ...ببین چیزی نیس که منم الان همش خونه ام پنج ماهه کتاب فیلم آشپزی موسیقی ....خیلی کارا ....ا ...
ممنون. همش خونه باشم مشکل ندارم میترسم شوهرم کرونا بگیره من از اون بگیرم !!! میخوام اینجا یک امار بگیرم ببینم کسی کرونا تو بارداری گرفته چی شده رو جنین تاثیر داشته یا نه !!! یکم خیالم راحت بشه این درد تا دو سال دیگه هم !!!