2777
2789
عنوان

یک همفکری خوب میخوام

56 بازدید | 10 پست

خانمهای باردار. مخصوصا اونهایی که یک بچه دارن الان وضعیتتون چطوری باتوجه به شرایط کرونا ، من نمیدونم واقعا اقدام کنم یا خطرناکه دست نگه دارم نمیخوام دخترم تنها باشه !!! 

من باردارم ۴ ماه و نیم رو رد کردم 

اوضاع چطوره ؟؟؟. وقتی میری دکتر و سونو نمیترسی کرونا بگیری یا وقتی شوهرت میره سر کار میاد خونه  عصبی نیستی و وسواس نمیکنی که نکنه کرونا گرفته باشه ؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوضاع چطوره ؟؟؟. وقتی میری دکتر و سونو نمیترسی کرونا بگیری یا وقتی شوهرت میره سر کار میاد خونه   ...

نه راستش عادت کردم بعدم عزیرم کرونا قرار نیس همه با اون شدت بگیرن همسرم هم رعایت میکنه خودم هم همینطور ...واقعا مشخص نبود کرونا کی بره ادم باید برنامه خودشو داشته باشه

نه راستش عادت کردم بعدم عزیرم کرونا قرار نیس همه با اون شدت بگیرن همسرم هم رعایت میکنه خودم هم همینط ...

اره منم همین و میگم. ولی از طرفی یکم میترسم میگم نکنه یکسال صبر کنم اوضاع بهتر بشه. 

[QUOTE=180359295]خوب اگه تصمیمت قطعی نیس بزار بعد کرونا و سال دیگه[/QUOTEدارم میرم تو ۳۴ سالگی به نظ ...

چرا خوب ...ببین چیزی نیس که منم الان همش خونه ام پنج ماهه کتاب فیلم آشپزی موسیقی ....خیلی کارا ....اقدام کن حالا شاید چندماهم طول بکشه دیگه 

پنج روز بعد قاعدگی تا پنج روز قبل قاعدگی بعدی اقدام داشته باش

چرا خوب ...ببین چیزی نیس که منم الان همش خونه ام پنج ماهه کتاب فیلم آشپزی موسیقی ....خیلی کارا ....ا ...

ممنون.  همش خونه باشم مشکل ندارم میترسم شوهرم کرونا بگیره من از اون بگیرم !!!   میخوام اینجا یک امار بگیرم ببینم کسی کرونا تو بارداری گرفته چی شده رو جنین تاثیر داشته یا نه !!! یکم خیالم راحت بشه این درد تا دو سال دیگه هم !!! 

ممنون.  همش خونه باشم مشکل ندارم میترسم شوهرم کرونا بگیره من از اون بگیرم !!!   میخوام این ...

نه همسرت ماسک بزنه نمیگیره هرروزم ویتامین سی آب ولرم فراوان مویز عناب لیمو ترش با پوست گوجه کبابی یا پخته بخورید