2777
2789

دوشب زدم صورتم پرجوش وتاول شد بهم نساخت

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدگرفتی؟صورتت خشک بود یاچرب

من 70گرفتم پوستم چرب 

دوستم 120گرفت ولی میگه عالیه

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     

من دارم استفاده میکنم فعلا یه20روزه.راضی ام.ولی جوش و لکه هم زیاد نداشتم یه کم تو پیشونیم جوش زده بود.اما نمیدونم برمیگرده یانه چون میگن بعداز قطع برمیگرده.البته اون که من ازش خریدم گفت یه باره قطع کنی شوک به پوست وارد میشه پس ماه اول هرشب بزن،ماه دوم را هفته ی اولش را یه شب درمیون هفته دوم را را سه شب درمیون،ماه سوم هم هفته ای یه بار بزن و دیگه نزن.تضمین هم کرد.دیگه توکل به خدا

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید